Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
johnnikolaou78

Το XBOX one τι κασέτες θα περνε???.ΕΚΤΌΣ απο το Forza motosport 5.Θα περνει και το Forza Horizon???

Benutzername

6 Antworten

void.record

Είμαστε Στο 2014... Όλα λειτουργούν με DVD/Bluray/Cloud... Τι "κασέτες" μου λες ???????

Benutzername
DimitrisChaz

Όταν λες κασέτες τι εννοείς; Τύπου super nintendo και Game Boy;

Benutzername
oreris

Δεν υπάρχει συμβατότητα ούτε στο XBOX ONE ούτε στο PS4 με παλιούς τίτλους (τουλάχιστον όσον αφορά τα cd). Η λόγος σύμφωνα με τις εταιρίες είναι πως το hardware των νέων συστημάτων (x86) δεν τα καθιστά ικανά να αναπαράγουν αυτούς τους τίτλους. Ο πραγματικός όμως λόγος είναι οικονομικός καθώς τα PS3 και XBOX 360 πρέπει να πουλήσουν και άλλο όπως και οι τίτλοι τους. Σας θυμίζω πως η Sony έφτιαξε PS2 emulator για το PS3 που το καθιστούσε ικανό να παίζει τους PS2 τίτλους μέσω του PSn και έπρεπε να τους αγοράσουμε ασχέτως αν τους έχουμε στην κατοχή μας με την μορφή του cd. Από την άλλη μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε σε αυτήν την γενιά ultra HD επανεκδόσεις τίτλων PS3/XBOX 360.

Benutzername
ilias.vlaz

Εχεις Xbox live account και αν εχεις ποιο είναι το gamertag σου?

1 Kommentar

Benutzername
ilias.vlaz

Κι εγώ έτσι πιστεύω οτι το Xbox one θα είναι συμβατο μονο με τις κασέτες που εχουν κατασκευαστεί για το ίδιο. Αυτό είναι ΒΛΑΚΕΙΑ που έκανε η ΜICROSOFT κατα τη γνώμη μου.

6 Kommentare

diokaz

Λογικό ειναι αυτο που κάνει γιατι τα παιχνιδια του 360 αν τα παιζεις στο one δεν θα ειναι το ιδιο σε γραφικα

DL64

Δεν ειναι μόνο αυτο χάνει και χρήματα έτσι

περακης 66

αν ειναι ετσι φιλε θα φαει τα μουτρα του το x-box και καλα να παθει

Cyberbob

Ε ναι, γιατι το PS4 είναι συμβατό με τους τίτλους του PS3..........

bmw000m3

Από τις κονσόλες νέας γενιάς, μόνο το nintendo wii u είναι συμβατό με τα παιχνίδια του Wii..

Benutzername
diokaz

Το xbox One ΔΕΝ εχει συμβατότητα με τίτλους του 360.

Το xbox One θα παίζει όσα είναι για το One.

Απο forza μονο το 5.

Benutzername