Αν το έχει κάποιος χρησιμοποίησε πόσο χρόνο αντέχει είναι 100% ίνοξ εξολοκλήρου είναι μόνο το κέλυφος και οι μούφες είναι μπρούτζινες
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Αν το έχει κάποιος χρησιμοποίησε πόσο χρόνο αντέχει είναι 100% ίνοξ εξολοκλήρου είναι μόνο το κέλυφος και οι μούφες είναι μπρούτζινες
2 Răspunsuri
Δημήτρη το έχω αγοράσει και είναι inox η φούσκα και τα ακροσωλήνια οι μούφες δηλαδή πάνω και κάτω του δηλαδή είναι μπρούτζινα αλλά το πήρα από άλλο κατάστημα εκτός skroutz με 18 ευρώ αν το ψάξεις παραπάνω μπορεί να το βρεις και με 15 η ευαισθησία του είναι στο κέντρο της φούσκας περιφερειακά το έχουνε πρεσάρει είναι δύο καπάκια κολλημένα και έχουνε περάσει μία κόλλα διαφανή η οποία όμως όπως έχω δει σε παλιότερο ξεκολλάει και ξερνάει από κει υγρά κατά τα άλλα είναι καλό το δικό μου ακόμα είναι 2 μηνών δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα το σίγουρο είναι τα μέταλλα που σου γράφω 100% φαίνεται και στην εικόνα καθαρά που έχω κάνει την αξιολόγηση αν σε σένα στείλανε από χαλκό είναι λάθος του καταστήματος που σου έστειλε παρόλα αυτά και ο χαλκός είναι εξίσου καλός να μη σου πω και καλύτερος εγώ έψαχνα από χαλκό και δεν έβρισκα βρήκα σε ένα ναι αλλά είχε πάνω από 30 ευρώ εκτός skroutz αλλά είχα πάρει ήδη το συγκεκριμένο