Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Civ_Sag

όταν λειτουργεί σαν πομπός επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση 2 ηχείων bluetooth ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

panagiotisibbas@yahoo.com

Όχι ! γιατί κάνει ζεύγος με το πρώτο που θα συνδεθεί ..... και όταν λειτουργεί σαν ΤΧ παρουσιάζει χρονοκαθυστέρηση με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνδεθεί σε TV (συνδέεται αλλά δεν συμβαδίζει η ομιλία με την εικόνα) ούτε σε μουσικά όργανα (συνδέεται αλλά λόγω της χρονοκαθυστέρησης δημιουργεί delay). Η ΤΧ λειτουργία του είναι μόνο γι την μεταφορά ενός συνεχόμενου κ διαρκούς σήματος (πχ cd player) KAI AYΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ !!!! (γι αυτό άλλωστε πρέπει να κατασκευάστηκε). Όλα αυτά για το ΤΧ, όσον αφορά το RX λειτουργεί άψογα (αλλά υπάρχουν άλλες συσκευές RX ....κατά πολύ οικονομικότερες μέχρι και το 1/3 της τιμής του ..... αποκλειστικά και μόνο για RX).

3 Σχόλια

Civ_Sag

Ήσουν πολύ κατατοπιστικός , ευχαριστώ .

Backstab_DeadlyBlow

αν πχ θέλω να το συνδέσω στη τηλεόραση με καλώδιο και επάνω στο logilink βάλω αυτοενισχυόμενα ηχεία, πάλι με καλώδιο, θα παρουσιάζει καθυστέρηση;

panagiotisibbas@yahoo.com

Θεωρητικά ΟΧΙ , (γιατί δεν το εχω δοκιμάσει με καλώδιο) ..... Αλλά αν πρόκειται να συνδεθεί με καλώδιο ..... ποιός ο λόγος της χρησιμοποίησης του ? Σ΄αυτ'η την περίπτωση χρησιμοποιείται ένα μικτάκι ή DI. Το delay το δημιουργεί στην bluetooth λειτουργία.

Όνομα χρήστη