Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
MVL

Το διαμέρισμα είναι εκπληκτικά μακρόστενο με αρκετούς τοίχους μεταξύ του router και του δωματίου που έχω pc, πόσα πρέπει να αγοράσω, ένα ή δύο;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Qelosre

Πάρε πρώτα το ένα να δοκιμάσεις τη σύνδεση και αν δεις ότι σου φτάνει καλώς, διαφορετικά πάρε και δεύτερο και στήσε mesh με το πρώτο εύκολα και γρήγορα.

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Δεν το έχω το συγκεκριμένο αλλά μπορείς να αγοράσεις 1 και αν δεν σου λύνει το πρόβλημα να πάρεις άλλο ένα ίδιο, εξάλλου ίδια τιμή έχουν τα 2 ξεχωριστά με το πακέτο 1+1 απλά θα το έχεις με καθυστέρηση 3 ημέρες. Εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον μιας και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για πόση απώλεια σήματος μιλάμε με τόσους τοίχους ενδιάμεσα.

3 Σχόλια

MVL

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ αφού ούτως ή άλλως το ένα θα πρέπει να μέινει κοντά στο ρούτερ, να πάρω το διπλό να βάλω το δεύτερο στο ακριανό δωμάτιο...

vagman_tech

Πάρε ένα και βάλε το ακριβώς στην μέση. Δες την απώλεια ταχύτητας και γενικά αν σου κάνει διακοπές κ.τλ. και αν δεν σε καλύψει παραγγέλνεις άλλο ένα δεύτερο την ίδια μέρα. Απλός, αν δεν έχεις Skroutz plus απλά θα χρειαστεί να δώσεις άλλα 3 ευρώ μεταφορικά.

Εγώ με ένα TP-Link Extender των 15 ευρώ έφτασα το σήμα 15 μέτρα μακριά και μέσα από 3-4 τοίχους. Αν κρίνω από την τιμή, το συγκεκριμένο μπορεί και μόνο 1 να σου λύσει το πρόβλημα.

MVL

ΟΚ ευχαριστώ, αυτό θα κάνω τότε.

Όνομα χρήστη