Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
b_goulis

Έχω βάλει κάρτα sim της Vodafone 4G Όταν βάζω την κάρτα sim στο ρολόι μπορεί να κάνει και να δεχτεί τηλεφωνικές κλήσεις..... μετά με τον κωδικό QR κατεβάζω στο κινητό μου την εφαρμογή Setracker 2 και πάλι όταν βάζω στην εφαρμογή αυτή τον κωδικό QR που έχει το ρολόι μέσα για αναγνώριση δεν μπορεί με τίποτα η εφαρμογή Setracker 2 να συνδεθεί δικτυακά με το ρολόι..... γιατί?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
EiTsa

Δεν θυμάμαι να σας πω ακριβώς τι έκανα γιατί πάει καιρός, όμως είχα το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω ότι έβαλα την καρτα του ρολογιού σε ένα κινητό και ενεργοποίησα το wifi calling μέσω του παρόχου (εγώ έχω cosmote), και έπειτα την ξαναέβαλα στο ρολόι και λύθηκε... Επίσης, το κινητό σας το οποίο έχει την εφαρμογή πρέπει να παίζει με το 4g σας όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με το ρολόι (να μην έχετε δηλαδή συνδεθεί με wifi στην εφαρμογή στο internet). Αυτό δεν έχω καταφέρει να το λύσω ακόμα, δηλαδή για να συνδεθώ στο ρολόι από το κινητο μου και την εφαρμογή πρέπει να έχω ανοιχτό το 4g μου και όχι το wifi.

Όνομα χρήστη
GEORGIA_SYNACHERI

το ίδιο πρόβλημα και εγώ . μπορεί κάποιος να μας πει αν τα κατάφερε και πως; δεν έχω πιν και είναι cosmote. ευχαριστώ πολύ

Όνομα χρήστη
Viky_Gatzaki

το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. με κάρτα 4G της Vodafone. Μπορεί κάποιος να βοήθησει;

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη