Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Dionisis_Gardikiotis3804

Διάβασα τα σχόλια από εδώ και προχώρησα σε αγορά του αλλά:

1) μου έχει κόψει την ταχύτητα στο μισό, από 100MBps που έχω, με το ζόρι να φτάσει στα 40-47Mbps με το router του ΟΤΕ να είναι στα 5-6 μέτρα (με ένα τοίχο ενδιάμεσα).

2) το χειρότερο ότι χάνει την σύνδεση αρκετά συχνά. Έχω βάλει ένα συνεχόμενο ping στα 8.8.8.8 και κάθε 4-5 λεπτά χάνει πακέτα και κόβει το internet.

Έκανα firmware update αλλά η κατάσταση δεν διορθώθηκε.
Έχει κανείς καμία ιδέα ?
Να είναι ελατωματικό?

Benutzername

1 Antwort

giorgoshliakhs

Να παρεις τον οτε να σε βοηθεισει να το ρυθμησεις σωστα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

4 Kommentare

Dionisis_Gardikiotis3804

Πως θα με βοηθησει ο ΟΤΕ? είναι πίσω απο τον router του ΟΤΕ, είναι δική μου ευθύνη

Dionisis_Gardikiotis3804

ευχατριστώ για την απαντηση, τι είδους ρυθμίσεις πρέπει να του κάνω, μπορείς να μου πεις?
Πήρα τον ΟΤΕ αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Dionisis_Gardikiotis3804

Τελικά την βρήκα την άκρη, το όνομα SSID που είχα για το WiFi ήταν το ίδιο και για τa 2.4GHz και για τα 5GHz, ελπίζοντας με band steering οι συσκευες μου να διαλέξουν το καλύτερο.
Απο την στιγμή που έβαλα άλλο SSIS για τα 2.4GHz και άλλο SSID για τα 5GHz δούλεψε άψογα.

Οπότε αποφύγετε να βάλετε το ίδιο SSID και για τα δύο φάσματα (2.4GHz & 5GHz).

Dionisis_Gardikiotis3804

Τελικά ακυρο, οι αποσυνδέσεις και η χαμηλή ποιότητα του WiFi συνεχίζονται.
Θα πάω σε APs mesh.

Δεν μπορώ να καταλάβω όλα τα reviews που το εκθειάζουν τόσο πολύ, ίσως έπεσα εγώ σε ελατωματικό αλλά επειδή πέρασε αρκετός καιρός δεν μπόρεσα να το γυρίσω πίσω.

Μακριά από αυτό.

Benutzername