Πώς ακριβώς λειτουργει;
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, αλλά εγώ κάνω το εξής:
Πλένω το ρύζι κανονικά, προσθέτω στο μάγειρα ανάλογες ποσότητες ρύζι και νερό (έχει μεζούρα, αλλά εννοείται μετράει το είδος ρυζιού που χρησιμοποιεί κανείς), Καπακώνω και το αφήνω να λειτουργήσει μόνο του. Μόλις θεωρήσει ότι το ρύζι είναι έτοιμο, από μόνο του το μηχάνημα μετακινεί το διακόπτη από το "μαγείρεμα" στο "ζέσταμα".
Επίσης ακόμα και στην κατσαρόλα έκανα το ρύζι πάντα σαν "ατμού", οπότε πάντα έβαζα λιγότερο νερό απ'ο,τι οι περισσότεροι που ξέρω (2:3 περίπου)
λειτουργει,σαν ζυγαρια.απο το ενα μερος ειναι το υλικο(νερο και ρυζι),και απο το αλλο μερος,ειναι το κουμπι ον-οφ.οσο βραζει-αποροφα-εξατμιζει,αλλο τοσο,γινεται και ποιο ερφρυ.στην "μεση",σταματα-ισοροπει.χρονια εχω ριζιερα,και μαλιστα εχει(η δικη μου τουλαγωιστον),βεσεις τρυπητες,οπου βαζεις μπροκολο,κουνουπιδι,καροτο,πατατα,και ο,τι αλλο νομιζεις,και εχεις ενα σουπερ γευμα.με το που θα μπεις στο σπιτι-και αφου τα εχεις ολα ετοιμα,με το που τελειωνει; πλυσιμο χεριων,κτλ κτλ,εχει γινει.ελπιζω να βοηθησα.εγω,εχω αλουμινιου εσωτερικα,τφλον απαγορευεται,και απο καπου ακουσα,πως κανανε,απο κεραμικη επιστρωση,που ειναι ποιο καλη.Αλεξανδρος