За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Peter 21

Γνωριζει καποιος αμα κανει σε υβριδικο Yaris cross? Εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα και τι γινεται με το Parking Surveillance

Потребителско име

3 Отговора

joe7

Καλησπέρα φίλε, εγώ εξαρτάται από την κάμερα που θα πάρεις, πάντως πρόσεχε γιατί εμένα το καλώδιο με το micro usb δεν έκανε για την κάμερα της ίδιας εταιρείας που πήρα, αγόρασα όμως το 70Mai UP03 USB-C και λειτουργεί κανονικά. οπότε δώσε βάση στην κάμερα που θα πάρεις της 70mai και δες το με τον ηλεκτρολόγο σου. το parking surbeillance λειτουργεί κανονικά και με αισθητήρα κίνησης παρόλο που η κάμερα που πήρα δεν το έγραφε ξεκάθαρα. ακριβώς ποια είχα πάρει δεν θυμάμαι, την έχω ακόμα αλλά την είχα αγοράσει γύρω στα 180 ευρώ και είχε και αισθητήρες αλλαγής λωρίδας και ειδοποίησης κίνησης του μπροστινού οχήματος.

Потребителско име
Andrianos_Mperedimas

Φυσικά κάνει ουσιαστικά είναι το τροφοδοτικό της. κάμερας όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό ώστε να λειτουργεί με τον κραδασμό ή να γράφει διαρκώς.

Потребителско име
giorgidean

Το έχω εγκαταστήσει σε CHR κ Aygo x k δουλεύουν μια χαρά. Το parking serveillance δουλεύει ως εξής: όταν σε "χτυπήσει" κάποιος ξεκινάει την εγγραφή. Έχει ένα lag 1/2 δευτερόλεπτα

1 Коментар

Peter 21

με την εγγυηση ειχες καποιο θεμα? Ποιος σου εκανε την εγκατασταση?

Потребителско име