Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
patsiboy

Είμαι ανάμεσα στο Htc one mini και το Huawei P6.
Το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν ξέρω ποιό να πάρω.
Κοντά στην ίδια τιμή και τα δύο, με ωραίο ντιζάιν, το Ηtc πανέμορφο με αλουμίνιο και πολύ καλές διαστάσεις, ουτε μικρό, ουτε τεράστιο. και το P6 πολύ λεπτό(αν και μoιάζει πιο πολύ σε iPhone)
από τη μία το Htc έχει απίστευτες εφαρμογές για φωτογραφία(zoe), μενού για το αμάξι που θα με βολέψει αρκετά και το Blinkfeed, ενώ από την άλλη το P6 δεν έχει καμία δική του, απλά τρέχει το android.
Τώρα από δυνατότητες το P6 υπερτερει αρκετά με το 4πυρηνο και τα 2gb ram και τα 5mp της μπροστινής κάμερας είναι μεγάλο υπέρ, αλλά δεν έχει 4G όπως το Htc.
Αυτο που δεν γνωρίζω είναι, μπορω να εμπιστευτώ μια εταιρία όπως την Huawei που προσωπικά δεν την γνώριζα καθόλου μέχρι πριν λίγες βδομάδες, ή θα μου χαλάσει σε κανα 6μηνο? Γιατί θέλω το νέο μου κινητό να το κρατίσω για 2-2.5 χρόνια. Γιατι την Ηtc την ξέρω, είμαι πρώην χρήστης και αρκετά ευχαριστημένος μάλιστα. Επείσης τα ultrapixel του Ηtc λένε τίποτα ή είναι μούφα; θα βγάζει καμιά φωτογραφία της προκοπής;
Όποια άποψη δεκτή!

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

nikos varv

κοίταξε να δεις, προσωπικά έχοντας εμπειρία με το HTC One mini, μπορώ να σου πω ότι είναι πανέμορφο και επιπλέον πολύ γρήγορο. Χωρίς να θέλω να πω τίποτα για το Ρ6 αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα μπροστά στο One Mini. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και σε μια αύξηση της τιμής..

Όνομα χρήστη
patsiboy

Ευχαριστω πολυ. Θα αποφασίσω στο τελος του μήνα μπας και γίνει καμιά διαφορά στις τιμές. Μαλλον προς το P6 τείνω αφού έπεσε και η τιμή του στα 280 σε καποια skroutzoμάγαζα.

Όνομα χρήστη
donald

Η Huawei ειναι μια κινεζικη εταιρεια κατασκευης τηλεπικοινωνιακου υλικου, απο το 2012 ειναι παγκοσμιως O μεγαλυτερος κατασκευαστης τηλεπικοινωνιακου υλικου (long lives Ericsson) :)
Εχει 20 ερευνητικα κεντρα και ιδρυθηκε το 1987 !
140.000 υπαλληλοι..και να μην τα γραφω ολα, ειναι εδω:

http://en.wikipedia.org/wiki/Huawei

1 Σχόλιο

A.R-skopelos

Φίλε μου, ξέρεις αν έχει service στην Ελλάδα? πως είναι το after sales τους? πόσο διαρκεί η εγγύηση?

Όνομα χρήστη
Dimitris Makrakis

file akou to exo to kinito idi 1 mina sxedon......ixa kai htc kai iphone kai blackberry opos kai sony opos i perisoteri elines pistevo......i Huawei dn ine nea eteria kai iparxi arketa xronia ston xrono tou internet kai alon ipiresion ta teleftea 2-3 xronia paraskevazi kinita kai exi kani mia proodo idia isos kai poli kaliteri apoti ekane i apple prin 5 xronia pou apo mia agnosti eteria stin evropi egine xafnika i kiriarxi eteria stin epikinonia pia ka8os oti vlakia vgazoune iphone distixos to pernoume......mporo nasoupo oti to kinito petai apla kai an dis ti fotografies mpori na vgali apla 8a pa8is tin plaka s.....exontas doulepsi kai ta 2 8a sou elega me klista ta matia huawei akrivos epidi ine nea eteria akoma plironis poli liga lefta afta pou sou prosferi........to android ine megalo + na to exis sto kinito an kai sou troi arketi mpataria kai mnimi skepsou oti exis ton vasilia stin ousia tou internet na se ipostirizi se efarmoges pou i pio poles ine kai dorean......episis min to skeftese kan gia to 3G me diafora to 4G stin elada an kai exi er8i pou lene ine mparoufes dn iparxi diafora ine toso apiroelaxisti pou dn tin katalavenis kan elpizo na se voi8isa an 8es na rotisis kati alo efxaristos na sou apantiso an mporo kai to gnorizo

1 Σχόλιο

ed_stark

Δημήτρη θα σε παρακαλούσα να γράψεις το σχόλιο σου με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς η χρήση greeklish δεν επιτρέπεται βάση των όρων χρήσης της σελίδας.

Όνομα χρήστη