Θελω να αγορασω κινητο και βρισκομαι αναμεσα στα εξης:
Nokia Lumia 925
Huawei Ascend P6
HTC One Min
Καποιος που εχει καποιο απο αυτα θα μπορουσε να βοηθησει..
Οποια αποψη δεκτη..
Ευχαριστω παιδια.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Θελω να αγορασω κινητο και βρισκομαι αναμεσα στα εξης:
Nokia Lumia 925
Huawei Ascend P6
HTC One Min
Καποιος που εχει καποιο απο αυτα θα μπορουσε να βοηθησει..
Οποια αποψη δεκτη..
Ευχαριστω παιδια.
3 Отговора
Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να έχεις το Lumia 925 στην λίστα αλλά το 920. Μπορεί να είναι λίγο πιο χοντρό από το 925 αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχει ενσωματωμένη την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Εχει 32Gb έναντι των 16Gb του 925 (και των άλλων 2 που αναφέρεις) και δεν θα σε νοιάζει η έλλειψη SD Card slot. Η τιμή του είναι πια μικρότερη όλων όσων αναφέρεις και σου μένουν λεφτά να πάρεις ένα ασύρματο φορτιστή (πίστεψέ με ακούγεται ασήμαντο αλλά αν αρχίσεις να χρησιμοποιείς δεν πάς πίσω!).
Επιπλέον το 920, παρ'ότι το πρώτο high-end κινητό της Nokia στα Windows 8 εξακολουθεί να παίρνει πρώτο (σε σχέση με τις σειρές 5&6&7) όλα τα updates που προορίζονται για τα 'μεγαλύτερα', π.χ. refocus, camera pro κ.λπ.
Εχω το 920 από το καλοκαίρι, έχοντας ζυγίσει όλα αυτά έναντι του 925, και το μόνο μου μέλημα είναι τι θα κάνω όταν κάποτε χρειαστεί να αλλάξω κινητό και δεν θα βγαίνει πια!
Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου..
Η αληθεια ειναι οτι και για μενα το htc ειναι μια πολυ καλη επιλογη..βασικα μου αρεσει που δεν εχει τοσο μεγαλη οθονη(γουστα ειναι αυτα) και ειναι και ομορφο..Η απαντηση σου με βοηθησε να αποκλεισω το ΝΟΚΙΑ..
Και τωρα ειμαι αναμεσα στα δυο αλλα..
Οσον αφορα το xperia sp το ειχα στο νου μου αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι πιο παθιασμενος για τα δυο αλλα..
1) το htc δεν παιρνει card slot..
2) to p6 εχει καλυτερη καμερα και 4 επεξεργαστες..
και 3) δεν ξερω το sar του htc..
δοσε μου την απαντηση σου για να επιλεξω ενα απο τα δυο..ειμαι 50-50..
2 Коментара
το p6 εχει εναν επεξεργαστη οπως ολα τα κινητα ! απλα θες να πεις οτι εχει 4 πυρηνες!εγω θα πηγαινα σε sony xperia sp δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το htc και θα παρει kit kat και ειναι φθηνοτερο!
επειδη και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα ακριβως τα κινητα (+xperia sp σαν πιο οικονομικη λυση) θα σου πω πως το σκεφτηκα εγω.hd οθονη και τα 3,σουπερ καμερα (εκτος αν εχεις ΤΙΣ απαιτησεις),γρηγορα κινητα,ομορφα και αναβαθμισιμα.Τωρα εγω θα επιλεξω το htc,γιατι εχει μια παρα πολυ καλη οθονη,σε αναλυση και ppi και ολα αυτα στις 4,3" και με χαμηλο βαρος,επισης αναβαθμιζεται και ανετα σηκωνει το 4.4 kit kat και σαν ομορφια ειναι φοβερο,αλουμινιο και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.βεβαια σαν χαρακτηριστικα στο χαρτι το p6 δειχνει καλυτερο,αλλα δεν παυει -δυστυχως- να ειναι μια νεα εταιρεια οχι ανεπτυγμενη στην ελλαδα (σε service,ανταλλακτικα,θηκες κτλ)
το nokia ειναι κοντα σε χαρακτηριστικα με το htc,βγαινει πιο ακριβο ομως και αν θες τεραστια ποικιλια σε apps ,προτιμησε android.Απλως ριξε και μια ματια στο xperia sp,πολυ καλα χαρακτηριστικα,αλουμινιο στο περιβλημα,ομορφο κινητο,γρηγορο,συντομα και kit kat,hd οθονη με υψηλο ppi και αυτο,gorilla glass οπως τα υπολοιπα στην λιστα σου.Τα μονα "μειον" για τα γουστα μου ειναι 4,6" πιο βαρυ και απο τα 3 που ψαχνεις,αλλα..κανει και 250 euro..ελπιζω να σε βοηθησα καπως ή να σε μπερδεψα ευχαριστα :)
4 Коментара
φιλε μου σε ευχαριστω για την αποψη σου..πες μου κατι αν ξερεις..
ειναι ασφαλες να εμπιστευτω τα μαγαζια που προτεινει ο σκρουτζ για τις αγορες μου..? υπαρχει καποια αλλοιωση αλλαγη στν ποιοτητα και οτιδηποτε αλλο?
Μόνο για τα Nokia μπορώ να σου πω ότι καλύπτονται από διεθνή εγγύηση που τηρείται από τα service center. Μπορεί να χρειαστεί στην εκκίνηση να αλλάξεις τις τοπικές ρυθμίσεις από π.χ. Κροατία (όπως πήρα το δικό μου) αλλά αυτό είναι πανέυκολο και μετά δεν έχει καμιά διαφορά.
Τέτοιες υπηρεσίες θα βρεις (αν βρεις) μόνο στα μαγαζιά που χρεώνουν full επίσημη τιμή αντιπροσωπείας.
ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου..να'σαι καλα.