За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
SpYp

Το συγκεκριμένο (λίγο παλιό) μοντέλο παρουσιάζει σοβαρό FLICKERING όταν μειώνεται η φωτεινότητα κάτω από το 90%, κάτι επιβεβλημένο για όσους δουλεύουν WORD DOCUMENTS που έχουν κουραστικό λευκό φόντο.

Έχει κανείς υπόψη του αν λύνεται το συγκεκριμένο πρόβλημα με την απεγκατάσταση του softOSD, όπως περιγράφεται στο site της DELL ???
https://www.dell.com/community/Monitors/U2412M-flicker-issues-remove-the-Dell-Display-Manager-software/td-p/4421053

Потребителско име

1 Отговор

Chris M.

Δεν εχει Σοβαρό...
Εχει , αλλα λιγο, και αυτο σε πολυ χαμηλό φωτισμό (κατω απο 40%) Μηπως η δικη σου εχει προβλημα ?

2 Коментара

SpYp

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Την έχω δει σε φίλο και μου άρεσε πολύ στο μέγεθος (1600Χ1200). Εκείνος όμως δουλεύει άλλου είδους εφαρμογές. Εγώ είχα σκοπό να την αγοράσω για χρήση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε εφαρμογές γραφείου (σύνταξη εγγράφων σε word και excel, browsing σε ιστοσελίδες), οι οποίες όλες σχεδόν έχουν ΛΕΥΚΟ φόντο, το οποίο είναι κουραστικό σε full φωτεινότητα οθόνης. Αλλά μόλις είδα πιο πάνω μια κριτική σχετικά και είδα και κάποια videos ( https://www.youtube.com/watch?v=qAREPtA9IPs ), από τα οποία προκύπτει ότι κάτω από το 90% φωτεινότητας εμφανίζεται flickering, έκανα δεύτερες σκέψεις (μήπως πρέπει να προτιμήσω την Dell P2417H που δεν έχει το φαινόμενο αυτό). Εξού και ρώτησα αν το πρόβλημα λύνεται με το παραπάνω κολπάκι (απεγκατάσταση του softOSD).

NLΚ

Την έχω από το 2014, δεν έχει παρουσιάζει καθόλου flickering μέχρι το ~40% όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω, και όταν πέσεις κάτω απο 40%, είναι υπαρκτό αλλά σε πολύ μικρό βαθμό. Ψάχνοντας τότε πριν την πάρω, δεν είχα συναντήσει τέτοια παράπονα να πω την αλήθεια. Μήπως παρουσιάστηκε σε συγκεκριμένα batches; Επίσης, είναι 16:10 (1920x1200) και όχι 4:3 (1600x1200) όπως έγραψες. Μήπως αναφέρεσαι σε διαφορετικό μοντέλο;

Потребителско име