Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sotiris_Papadimas

Υπάρχει ένα τριπλό πρόβλημα : ο συνδυασμός ΠΛΑΙΣΙΟ - εταιρεία servive Arvato - Sony Hellas. Ένας συνδυασμός, που απαξιώνει στον υπερθετικό βαθμό τον καταναλωτή.
H συσκευή αγοράστηκε στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Στον ένα χρόνο περίπου, το xperia M έβγαλε πρόβλημα στη βάση της κάρτας SIM λόγω υγρασίας. Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο service, την περίφημη για τα fail της, Arvato. Η διάγνωση ήταν αλλαγή όλης της πλακέτας, με κόστος 168 ευρώ, για μια συσκευή που πλέον κοστίζει 100 ευρώ ! Η αιτιολογία ήταν ότι δε δίνεται μόνη της η βάση από τη Sony.
Πήγα σε ανεξάρτητο service και την άλλαξε με 60 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της δουλειάς για την υγρασία !
Εν καιρώ κρίσης και capital controls, μας λέει ευθέως : χάλασε ένα μικρό εξάρτημα ? Πάρτε άλλη συσκευή !
Έγιναν καταγγελίες στη Γενική γραμματεία καταναλωτή και διασυρμός στα social media. Μόνον έτσι έρχεται η ελάχιστη ηθική ικανοποίηση. Μιας και η πολιτική τους, δεν πρόκειται να αλλάξει, ούτως ή άλλως ...
0 στα 5 αστέρια. Και στους τρεις. Με δόξα και τιμή !

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kritikaki21

Καταρχήν πριν αγορασεις από το Πλαίσιο καλό είναι πρώτα να δεις τι γίνεται στο "τμήμα του σερβίς" τους από επιστροφές όχι μόνο σε δικά τους προϊόντα αλλά και σε επώνυμα και μετά να σκεφτείς αν θέλεις να ψωνισεις.... Έχει περισσότερο κόσμο στις επιστροφές απ' ότι το μαγαζί μέσα!Είχα ένα Sony L εντελώς καινούργιο χωρίς το παραμικρό σημάδι το έδωσα για σερβις.Όταν το πήρα πίσω από την υποτιθέμενη αντιπροσωπία ήταν σαν να το άνοιξαν με σουγιά, παντού σημάδια!!!! Είναι αισχος και απαράδεκτοι ΟΛΟΙ τους.

Όνομα χρήστη