Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Nas_Mn

τα ιδια και μενα ακριβως 2 χρονια και κατι μηνες μολις τελειωσε εγγυηση καηκαν τα led. εβγαλες ακρη εσυ? τι εκανες"? εχει στο aliexpress με 10 ευρω την 4δα της ολα,

1 Σχόλιο

Skroutz_MacDuck

Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ στην ερώτησή μου εννοούσα led strips εξωτερικά. Διακοσμητικά δηλαδή. Όχι τα εσωτερικά, που φωτίζουν την οθόνη. Ευτυχώς ακόμα, 3 σχεδόν χρόνια από την απόκτησή της, η τηλεόραση δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Όντως έχει στο ali πάντως εσωτερικά. Αν πιάνουν τα χέρια σου ίσως να το δοκιμάσεις. Γιατί δεν ξέρω αν αξίζει από πλευράς κόστους να την πας σε τεχνικό, εκτός και αν έχεις κανέναν γνωστό.

Όνομα χρήστη
SpySeeker

Τι εννοείς συμβατή? Οποιαδήποτε λεντοταινία θα λειτουργήσει.

3 Σχόλια

Skroutz_MacDuck

Βλέπω πχ στο Ali ότι, πέρα από το μέγεθος της οθόνης, αναφέρονται συγκεκριμένα μοντέλα και μάρκες τηλεοράσεων.

SpySeeker

Οχι δεν έχει θέμα. Μπορεί να μπει οποιαδήποτε. Το μόνο που κάνει η TV ειναι να την τροφοδοτεί με ρεύμα σε περιπτωση που η λεντοταινια ειναι με τροφοδοσια usb.

Skroutz_MacDuck

Ευχαριστώ. Πριν είχα Philips που είχε ενσωματωμένο οπίσθιο φωτισμό (Ambilight) που προσαρμοζόταν στον φωτισμό της οθόνης και νόμιζα ότι υπάρχει κάποια αντίστοιχη δυνατότητα και για retrofit λεντοταινία. Υπερβολικό όντως...

Όνομα χρήστη