За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Artemis_Tsiami6453

Καλημέρα και καλή χρονιά.
Έχω μία ερώτηση να κάνω και ειδικότερα προς τον Κο @iosifkapa που είχε την καλοσύνη να γράψει μία αναλυτική αξιολόγηση για την TCL C635 & μεταξύ άλλων γιά τον media player και την ικανότητά του στην εμφάνιση των εξωτερικών υποτίτλων. Επειδή αγόρασα κι' εγώ το ίδιο μοντέλο ( στις 55'', αλλά οι προδιαγραφές είναι ίδιες με τις 43΄΄ ) & δεν μου εμφανίζει υποτίτλους, λέγοντας εξωτερικούς υποτίτλους, μήπως εννοείτε τους ενσωματωμένους υποτίτλους που υπάρχουν σε σειρές/ταινίες που κατεβάζουμε από το internet, ή όντως εννοείτε αυτούς που κατεβαίνουν σε ανεξάρτητο αρχείο .srt και μετά τους ''παντρεύουμε'' με το αρχείο του video ? Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, πως το κάνατε, γιατί έχω πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρω τέτοια ρύθμιση και από το μαγαζί που την αγόρασα δεν δέχονται επιστροφή γι' αυτή την αιτία.
Σημείωση: Βλέπετε, μόνο στο ξένο sight, ''tcl.com/global/en/tvs/c635'', αναφέρει το Subtitle: Yes (Only for DTV Programme), στην ουσία, δηλαδή, μόνο γιά ενσωματωμένους υποτίτλους, ενώ στο ελληνικό, ''tcl.com/gr/el/tvs/c635'', λέει: i) Πρόγραμμα περιήγησης πολυμέσων USB: Υπότιτλοι & ii} Λεζάντα (Υπότιτλοι): Ναι. Έτσι γενικά, οπότε....

Потребителско име

1 Отговор

2 Коментара

Giorgos_CHarchalakis40

Καλησπέρα σας και εγώ έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους,τη συνδεω με στικάκι που έχω αποθηκεύσει ταινίες άλλες μου διαβάζει τους υπότιτλους άλλες όχι, και εάν το βάλω το στικακι σε μια πιο παλιά τηλεοραση μάρκας samsung διαβάζει κανονικά όλες τις ταινίες με τους υπότιτλους,δεν το περίμενα αυτό για μια καινούρια τηλεόραση τι φταίει; υπάρχει λύση;

aligato1000

εξαρτάτε η κωδικοποίηση του υπότιτλου κοίταξε εάν έχει αποθηκευτεί σαν ANSI ή utf8 και δοκίμασε και άλλες επιλογές...απλά ο υπότιτλος και η ταινία θα πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα στον ίδιο φάκελο

Потребителско име