La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Giannis_Papadakis1585725834

Μπορεί να με κατευθύνει κάποιος από που κατεβάζω το τελευταίο firmware update για να το κάνω μόνος μου γιατί όπως σχολίασε ένας δεν κάνει update στην Ελλάδα μάλλον...

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

dimis_papatrexas

Download το παρακάτω zip σε ενα flash usb stick το βάζετε στην tv και ξεκινάτε local Update απ τις ρυθμίσεις της οθόνης. Περιέχει το firmware v573 οτι ποιο σταθερό προς το παρόν

https://faserf-my.sharepoint.com/personal/igor_smartlife_tk/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Figor%5Fsmartlife%5Ftk%2FDocuments%2FTCL%2FR51MT05%2FR51MT05%2DOTA%2FV8%2DR51MT05%2DLF1V573%2Ezip&parent=%2Fpersonal%2Figor%5Fsmartlife%5Ftk%2FDocuments%2FTCL%2FR51MT05%2FR51MT05%2DOTA&ga=1

1 Comentariu

Giorgos_CHarchalakis40

Καλημέρα φίλε δεν μου το ανοίγει το αρχείο λέει πως δεν είμαι στον κατάλογο ,τι κανω;

Nume de utilizator
abelpap

Ακριβώς το ίδιο θα ήθελα να μάθω κι εγώ, ο @DIMITRIOS_PAPAZOGLOU το έχει αναφέρει σε αξιολόγηση και ψάχνω κι εγώ να το βρω. Σοβαρός λόγος για update το μόνιμο θέμα που έχει η tv όταν παρακολουθείς σε Dolby vision ποιότητα που έχει αποσυγχρονισμό φωτεινότητας στις εναλλαγές πλάνων.

1 Comentariu

Giannis_Papadakis1585725834

Τελικά εμένα απλά ξύπνησε μια μέρα και μου κατέβασε update με αποτέλεσμα η πολύ αργή ανταπόκριση που υπάρχει όταν ανοίγει να ειναι ελάχιστη και να φεύγει σχετικά γρήγορα.

Αυτό με το φως δες μήπως πρέπει να αλλάξεις κάποια ρύθμιση.

Nume de utilizator