За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
eleftheria010359

Όταν έκανα ελαφριές δουλειές του σπιτιού, όρισα σαν άσκηση το ελεύθερο, γιατί δε βρήκα κάτι πιο σχετικό. Πρόσεξα ότι την περισσότερη ώρα μου έδειχνε τρελές ενδείξεις παλμού ( άρα και θερμίδων, όπως και pai). Δηλαδή έδειχνε 150-160 παλμούς, ενώ η μέτρηση με το οξύμετρο, όπως και με το χέρι, έδειχνε γύρω στους 80. Ο καρδιακός παλμός ηρεμίας μου είναι γύρω στο 50-52. Το ίδιο μου έκανε και το προηγούμενο που είχα, της honor, παλιό μοντέλο. Επίσης, όταν μετράω το οξυγόνο, εκτός άσκησης, τις περισσότερες φορές το δείχνει 2-5 μονάδες λιγότερο από ό,τι το οξύμετρο.
Τελικά πόσο αξιόπιστα μπορούν να θεωρηθούν τα band; Το δικό μου είναι ελαττωματικό ή όλα είναι έτσι; Μήπως πρέπει να τα χρησιμοποιούμε μόνο για την ώρα και τις ειδοποιήσεις μας;
Άντε και για τα βήματα και την απόσταση, που λόγω του GPS του κινητού, είναι σωστές;

Потребителско име

1 Отговор

Panos_Ioannidis62

Κι εγώ διαπίστωσα την απόκλιση που λες για το οξυγόνο! Στην δική μου περίπτωση μπορεί να ήταν και παραπάνω από τις 2-5 μονάδες που λες (έχω ειδικό οξύμετρο με το οποίο συγκρίνω). Για τους παλμούς δεν γνωρίζω γιατί βασικά τα bands αυτά τα έχουν τα παιδιά μου. Πάντως καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και θα έλεγα ότι δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. Εκτός και αν πληρώσεις αρκετά παραπάνω χρήματα για να πάρεις κάτι πιο σοβαρό (ίσως)...

Потребителско име