La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
DJSpyros_G_

To xiaomi pay δεν προχωραει για να κανω συνδεση καρτας καθολου μου βγαζει σφαλμα ενω το watch s1 active που εχω το προχωραει κανονικα. Εχει καποιος το ιδιο θεμα;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

DJSpyros_G_

Δεν ειναι θεμα καρτας με εθνικη θελω το θεμα ειναι οτι το xiaomi pay δεν φτανει καν σε αυυο το σημειο.να.κανεις συνδεση καρτα με το που το ανοιγεις ψαχνει λιγο και βγαζει σφαλμα εφαρμογης ενω το xiaomi s1 active η ιδια εφαρμογη το προχωραει κανονικοτατα και διυλευει μου βγαζει προβλημα μονο στο mi band 7 nfc

7 Comentarii

kostasn95

Γι'αυτό σε ρώτησα.Με εθνική πρέπει να είναι MasterCard και για να δουλέψει εγώ το κατάφερα μόνο με την εφαρμογή zepplife.

DJSpyros_G_

Mastrercard ειναι κανονικα αυτο σου εγραψα δεν ειναι προβλημα η καρτα η εφαρμογη το xiaomi pay δεν μπαινει καν για να βαλω καρτα

kostasn95

Δοκίμασε την εφαρμογή zepplife και θα δουλέψει κανονικά.

DJSpyros_G_

λοιπον φιλε μου την εβαλα την εφαρμογη συντονισα το ρολοι και οταν παω καρτες και καρτες τραπεζας μου βγαζει μηνυμα "Καρτες τραπεζας δεν διατιθετε στην περιοχη σας"

Vasilis_Lyrakis

Μήπως να μιλήσεις με Xiaomi Ελλάδας;; Μπορεί να βγάλεις άκρη. Εγώ πέρασα μια curve χωρίς πρόβλημα.

kostasn95

Κοίτα μήπως χρειάζεται να βγάλεις καινούργια γιατί και εμένα δεν την επαιρνε την παλιά.Εύκολο είναι αν έχεις e-banking.Επίσης πρέπει να γράψεις ακριβώς το όνομα όπως το λέει η κάρτα.

Nume de utilizator
Nume de utilizator