Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
lados

Καλησπέρα. Όσοι την έχετε λίγο καιρό, υπάρχουν θέματα που σας ενοχλούν ή κανένα πρόβλημα που έχει βγάλει? Κάποιο θέμα όσο αφορά σε gaming? Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

gkoutsogiannis

Κανένα θέμα την έχω 1,5 μήνα κ καίει 24ωρο, σε gaming είναι σωστή και με καλή αντίθεση διαύγεια και χρώματα

Όνομα χρήστη
panos.danzis

αν θες να με ακούσεις είχα την nano866na πριν την πούλησα την lg και πήρα αυτή το έχω σκυλομετανιώσει η lg και περσινή tv κιόλας την πάταγε κάτω παντού

Όνομα χρήστη
panos.danzis

ένα μηνα την έχω την πρώτη βδομάδα όλα ok μετά από μια βδομάδα δεν ανταποκρίνεται το gamemaster

2 Σχόλια

panos.danzis

Δεν παίζει το game master με το pc και δεν δουλεύει το AV signal το κορυφαίο είναι ότι δεν μπορεί και κανείς να τα φτιάξει.....

Όνομα χρήστη

3 Σχόλια

panos.danzis

για ανεβασε μας μια φωτογραφια με ποσα hz κουμπονεις σε 4κ με το υπολογιστη σου με το game master ενεργο χαχαχαχα γιατι αυτο που εχεις το επερνες και με 400 ευρο και με αλλα 250 επερνες και ενα gaming monitor με vrr οχι 800 σε 1 55αρι μονο για της κονσολες ψιλοαξιζει για υπολογιστη κακο deal δεν εχεις vrr και ας τρεχεις σε 120hz τα 144 δεν θα τα δεις ποτε σε vrr οποτε?

AlexManti

και ποιος σου είπε οτι την έχω στο pc? Οτι να ναι ειστε....... ps5 και ταινιες και ειναι ΑΡΙΣΤΗ.Βγειτε απο το συνεφακι σας μερικοι μερικοι.

Όνομα χρήστη