Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
sakof

Γειά σας, απευθύνομαι μόνο σε κατόχους /χρήστες της συγκεκριμένης τηλεόρασης κι ήθελα να ρωτήσω πως θα αξιολογουσατε την απόδοση της στο μαύρο χρώμα; Και για να προλάβω τυχών ενστάσεις, προσωπική εμπειρία ζητάω, φτάνει με τα αετίσια ματιά των ειδικών, ξέρουμε για τις oled αλλά δεν κάνουν για όλους, ακόμα.

Benutzername

2 Antworten

theioslatsios

κάτοχος τισ συγκεκριμένης tv εδώ και 3 μήνες.... απαράδεκτο σε αυτά τα λεφτά το μαύρο... τόσο καιρό ψάχνω να βρω κάποια ρύθμιση... αλλά υποθέτω... ανώφελο.. τα υπόλοιπα super....

Benutzername
grigorisareti11

Σαν κατοχος θα απαντησω και εχοντας τρεξει καποια test απο βιντεακια στο Youtube,προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος,εμφανιζει στους υποτιλους πολυ λιγο blomming και στις σκοτεινες σκηνες μπορεις να διακρινεις τις ακρες της,ΑΛΛΑ ειναι edge lit panel ,οποτε ειναι απολυτος φυσιολογικο και καθολου ενοχλητικο, εκτος αν εισαι τοσο ψειρας και παραξενος,γενικα σου την προτεινω, εχει πολυ καλη εικονα και οπως γραφω στην κριτικη μου δεν ειναι Oled,δεν κοστιζει τα διπλα οπως c1 c2 κτλ....ειναι ομως κατα τη γνωμη μου LED δοκιμασμενη τεχνολογια 20ετιας πλεον χωρις το φοβο burn in και ροζ αντι για λευκο ,να τα λεμε και αυτα πριν βαλουμε το χερι στην τσεπη!!!

1 Kommentar

Benutzername