Το αμυγδαλέλαιο Nostos Pure προέρχεται από την έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς και χρησιμοποιείται ως φυτικό έλαιο βάσης για τη διάλυση αιθέριων ελαίων και στην αρωματοθεραπεία. Χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό σε καλλυντικά και για μασάζ, καθώς και ως βάση σε προϊόντα ντεμακιγιάζ. Προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.
- Τύπος: Αμυγδαλέλαιο
- Όγκος: 500 ml
- Χρήση: Περιποίηση σώματος, μασάζ και συστατικό σε καλλυντικά
- Δράση: Ενυδάτωση, καταπράυνση, θρέψη, σύσφιξη και αντιγήρανση
- INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
- Χώρα προέλευσης: Βέλγιο
- Αποθήκευση: Σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά
Γενικά
- Τύπος
- Αμυγδαλέλαιο
- Δράση
- Ενυδάτωση, Καταπράυνση, Θρέψη, Σύσφιξη, Αντιγήρανση
- Premium
- Όχι
Περιοχή Χρήσης
- Πρόσωπο
- Όχι
- Μαλλιά
- Όχι
- Σώμα
- Ναι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
- Ψυχρής Έκθλιψης
- Όχι
- Βιολογικό
- Όχι
Χρήση
- Μασάζ
- Όχι
Ποσότητα
- Όγκος
- 500 ml
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.