παίρνει μπρίκι 8cm έτσι γράφεις στην περιγραφή την κεντρική αλλά ένα κατάστημα γράφει 120 ποιο είναι το σωστό αν το έχει κάποιος δοκιμάσει
See in detail the terms of use for the Product Questions
παίρνει μπρίκι 8cm έτσι γράφεις στην περιγραφή την κεντρική αλλά ένα κατάστημα γράφει 120 ποιο είναι το σωστό αν το έχει κάποιος δοκιμάσει
1 Reply
6 Comments
έχω τη συγκεκριμένη εστία την έχω τσεκάρει και φτιάχνω κάθε μέρα καφέ με μπρίκι 8 εκατοστά είναι 100% σίγουρο δουλεύει τέλεια αλλά μέχρι εκεί αν βάλεις το μικρότερο μπρίκι που είναι 65 ή 70 εκατοστά δεν το πιάνει
όλες αυτές οι εστίες έχουν ένα μεγάλο πηνίο μέσα το οποίο οι μεγάλη διάμετρος του είναι 17cm άσχετα αν γράφουν οι εταιρείες πιάνει 20 ή 26 cm το πηνίο του είναι μέχρι 17 εκατοστά περιφερειακά δεν το ζεσταίνει αν τον βάλεις να τηγανίσεις θα δεις τη διαφορά σε μεγάλο τηγάνι στην κατσαρόλα δεν το καταλαβαίνεις
και βέβαια όταν τη δουλεύεις κάτω από 1.000 watt δουλεύει διακοπτόμενα μετά τα 1.000 watt δουλεύεις συνεχόμενα το ηλεκτρικό πηνίο
μετά τα 8 εκατοστά ό,τι και διάμετρο να έχει το σκεύος δουλεύει άνετα και 26 να είναι και 28 μπορείς να το δουλέψεις το πρόβλημα υπάρχει μόνο για κάτω από 8 εκατοστά υπάρχουν άλλες εστίες γιατί έχω δουλέψει 9 μοντέλα διαφορετικών εταιρειών οι περισσότερες δεν μπορούν να δουλέψουνε κάτω από 12 cm
sensor εταιρεία δεν μπορεί να δουλέψει δουλεύει μέχρι 12 εκατοστά
και το μοντέλο που δούλεψε τελευταία ήGirmi PI-04 έχει το ίδιο πρόβλημα παίρνει πάνω από 12 ημετριστά πιο κάτω δεν τα αναγνωρίζει η εννιά στις 10 έχουν αυτό το πρόβλημα