What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GEORGIOS Τ

παίρνει μπρίκι 8cm έτσι γράφεις στην περιγραφή την κεντρική αλλά ένα κατάστημα γράφει 120 ποιο είναι το σωστό αν το έχει κάποιος δοκιμάσει

Username

1 Reply

6 Comments

GEORGIOS Τ

έχω τη συγκεκριμένη εστία την έχω τσεκάρει και φτιάχνω κάθε μέρα καφέ με μπρίκι 8 εκατοστά είναι 100% σίγουρο δουλεύει τέλεια αλλά μέχρι εκεί αν βάλεις το μικρότερο μπρίκι που είναι 65 ή 70 εκατοστά δεν το πιάνει

GEORGIOS Τ

όλες αυτές οι εστίες έχουν ένα μεγάλο πηνίο μέσα το οποίο οι μεγάλη διάμετρος του είναι 17cm άσχετα αν γράφουν οι εταιρείες πιάνει 20 ή 26 cm το πηνίο του είναι μέχρι 17 εκατοστά περιφερειακά δεν το ζεσταίνει αν τον βάλεις να τηγανίσεις θα δεις τη διαφορά σε μεγάλο τηγάνι στην κατσαρόλα δεν το καταλαβαίνεις

GEORGIOS Τ

και βέβαια όταν τη δουλεύεις κάτω από 1.000 watt δουλεύει διακοπτόμενα μετά τα 1.000 watt δουλεύεις συνεχόμενα το ηλεκτρικό πηνίο

GEORGIOS Τ

μετά τα 8 εκατοστά ό,τι και διάμετρο να έχει το σκεύος δουλεύει άνετα και 26 να είναι και 28 μπορείς να το δουλέψεις το πρόβλημα υπάρχει μόνο για κάτω από 8 εκατοστά υπάρχουν άλλες εστίες γιατί έχω δουλέψει 9 μοντέλα διαφορετικών εταιρειών οι περισσότερες δεν μπορούν να δουλέψουνε κάτω από 12 cm

GEORGIOS Τ

και το μοντέλο που δούλεψε τελευταία ήGirmi PI-04 έχει το ίδιο πρόβλημα παίρνει πάνω από 12 ημετριστά πιο κάτω δεν τα αναγνωρίζει η εννιά στις 10 έχουν αυτό το πρόβλημα

Username