Εχει παρατηρησει καποιος αυξομειωση της φωτεινοτητας αυτοματα και κυριως σε HDR περιεχομενο ? Πολυ ενοχλητικο.Ξερει κανεις πως μπορει να διορθωθει αυτο ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εχει παρατηρησει καποιος αυξομειωση της φωτεινοτητας αυτοματα και κυριως σε HDR περιεχομενο ? Πολυ ενοχλητικο.Ξερει κανεις πως μπορει να διορθωθει αυτο ?
1 Απάντηση
3 Σχόλια
Την εχεις την tv ? Και αν ναι στο κανει και εσενα ?
Ναι, την έχω και ναι, το κάνει. Μάλλον είναι το Dolby vision. Δεν ξέρω αν το κάνει και στο hdr10, αλλά έχω μόνο νετφλιξ κ στο Dolby vision το κάνει στα σίγουρα.
"Στις ρυθμίσεις εικόνας μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε αυτά. Συγκεκριμένα θα πάτε ρυθμίσεις εικόνα ρυθμίσεις λειτουργίας εικόνας και θα απενεργοποιήσετε την έξυπνη σκηνή. Επίσης στις ρυθμίσεις λειτουργίας εικόνας πατήστε στην εφαρμογή ρυθμίσεων όλες οι πηγές και απενεργοποιήστε τον οπίσθιο φωτισμό". Αυτό το μήνυμα είναι απευθείας από την τεχνική υποστήριξη hisense. Αυτά τα είχα κάνει αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Το θέμα είναι ότι τελικά κάτι έκανα που το απενεργοποιησε και λειτουργεί μια χαρά τώρα, αλλά πείραξα τόσα πολλά που δεν ξέρω τι έκανε την δουλειά. Πιθανόν να πρεπει να γινουν οι παραπανω ρυθμισεις σε hdr περιεχομενο απο εξωτερικη πηγη και οχι καποια streaming υπηρεσια. Στις ρυθμίσεις Θέλει όλες τις "ειδικές δυνατότητες" της τηλεορασης στο off. Τώρα για το oπισθιο φωτισμό που μου λένε, η αλήθεια είναι ότι το έχω στο χαμηλό και δεν μου κάνει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά είναι η τηλεόραση πάντα σε σχέση απόδοσης-τιμης, απλά θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις τι και πως. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Πάντως δεν είναι κάποιο πρόβλημα, είναι θέμα ρυθμίσεων καθαρά.