Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
theodoratosmakis

ξερει κανεις καλες ρυθμισεις για την τηλεοραση; σε ταινιες απο νετφλιξ 4k ultra hd η εικονα ειναι αψογη... στο υποχρεωτικο dolby vision που δεν μπορει να απενεργοποιηθει... σε γρηγορες εναλλαγες εικονων απο την μια σκηνη στην αλλη, μπορει να υπαρχει θολωμα(ισως καθυστερηση επεξεργαστη). αν γνωριζει κατι καποιος θα ηταν καλη βοηθεια... απο hisense δεν κανουν ενημερωση ρυθμισεων παντως

Benutzername

2 Antworten

cuchu

το αντιμετώπιζα και εγω και εβαλα ντολμπι βιζιον προσαρμοσμένο με τις εξής ρυθμίσεις:
οπίσθιος φωτισμός υψηλός
φωτεινό 50
αντίθεση 80
κορεσμός χρωμάτων 50
οξύτητα 0
προσαρμογή αντίθεσης οφφ
ουλτρα σμουθ μοσιον οφφ
απαλοιφή κίνησης οφφ
μείωση θορύβου μεσαίο
βελτίωση εικόνας μεσαιο
θερμοκρασία χρώματος θερμο1

1 Kommentar

theodoratosmakis

καλησπέρα. ευχαριστώ για την απάντηση. και εγώ ησύχασα όταν το έβαλα στο προσαρμοστεί με όλα στο off. επειδή κάνει επεξεργασία εικόνας στο , για αυτό κάνει το τρεμοπαίζουν ανά διαστήματα. θέλει όλες τις έξτρα λειτουργίες στο off.

Benutzername
Efstathios Konstantinidis

Φίλε νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κολλήματα. Η εργοστασιακή ρύθμιση έχει την καλύτερη εικόνα πιστεύω και απλά όταν είναι νύχτα, το ρυθμίζω στη νύχτα γιατί έχει πολύ δυνατό ο φωτισμό σαν τηλεόραση

1 Kommentar

theodoratosmakis

είναι η επεξεργασία που κάνει η τηλεόραση στην εικόνα. τα κολλήματα είναι φυσιολογικά γιατί "γεμίζει" με περισσότερα καρέ το δευτερόλεπτο.

Benutzername