За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Antonis Tsimourtos

Πιο γενική ερώτηση, άρα στην ουσία το UPS σε προστατεύει από abnormal τάσεις του ρεύματος. Παράδειγμα αν πέσει κεραυνός και το PC (η ό,τι ειναι συνδεδεμένο πάνω) είτε ειναι ανοιχτό είτε κλειστό - θα το προστατεύσει;

Επίσης, εμένα ασπουμε δεν με ενδιαφέρει τόσο το αν πέσει το ρεύμα να έχω για κάποια λεπτά επιπλέον. Μήπως αξίζει να πάω σε πολυμπριζο ασφαλείας για αυτή την ανάγκη;

Потребителско име

3 Отговора

AGC

Το UPS είναι αποτελσματικότερο από πολύμπριζο ασφαλέιας.
Επίσης, αν η διακύμανση της τάσης είναι μεγάλη, τόσο το UPS όσο και το πολύμπριζο θα ρίξουν την ασφάλειά τους (και οι δύο ασφάλειες είναι πολύ φθηνές και αντιαθίστανται στο χωρίς τεχνικό πολύ εύκολα).
Το UPS, όσο το έχω δοκιμάει, έχει την δυνατότητα μεγαλύτερης ανοχής σε μεγάλες διακυμάνσεις συγκρτικά με το πολύμπριζο, πριν ρίξει την ασφάλειά του.

Потребителско име
Aris_Arta41

ακριβως. αυτο το ups ειναι και σταθεροποιητής τασης(είτε χαμηλα από την γραμμη ειτε ψηλα απο κεραυνο ή οτιδηποτε αλλο) και κραταει και το pc και ολες τις συσκευες σου ανοιχτες στη διαρκεια διακοπης

Потребителско име
G4b1tz

Ναι. Είμαι σε περιοχή που πέφτουν συνέχεια κεραυνοί και όταν έχει βροντές φαντάσου πέφτει και το ρεύμα. Είναι ό,τι πρέπει.

Потребителско име