Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Damned

Τα Cyberpower έχουν μεγάλο χρόνο αλλαγής από ρεύμα σε μπαταρία σε περίπτωση διακοπής για αυτό κλείνουν οθόνες και λοιπές συσκευές όταν γίνει διακοπή ρεύματος.Καλο το καθαρό ημιτόνιο αλλά τι να το κάνεις εφόσον δεν προλαβαίνει να κρατήσει ανοιχτές συσκευές που έχει πάνω σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Benutzername

3 Antworten

mr_element

Έχει δίκιο ο @Damned αυτό που λέει ισχύει και ισχύει ανεξαρτήτου έκδοσης. Το κύκλωμα του "αργεί" (σε εισαγωγικά) να αντιληφθεί την απώλεια ρεύματος (μιλάμε για χρόνους της τάξης του millisecond) και να ενεργοποιήσει τη μπαταρία. Ως εκ τούτου κάποιες συσκευές οι οποίες είναι ευαίσθητες σε τέτοιες καταστάσεις (κυρίως οθόνες από συγκεκριμένους κατασκευαστές - εγώ το πάθαινα με μία Samsung) μπορεί να αναβοσβήσουν σε ενδεχόμενη πτώση και μέχρι να τις τροφοδοτήσει το UPS. Αυτό βέβαια δε το καθιστά άχρηστο γενικώς ή κακό προϊόν (κατά τη γνώμη μου) απλά θα μπορούσε να είναι γρηγορότερο για να πιάνει όλων των ειδών τα ηλεκτρονικά.

Benutzername
Skrrnw

Ειμαι σε περιοχη με χαμηλή ποιότητα δικτύου αλλά και συχνές καταιγίδες κάποιες εποχές του χρόνου. Το UPS πέρασε όλες τις δοκιμασίες μέχρι στιγμής χωρίς ποτέ να αναβοσβήσει η οθόνη. Προσοχή όμως, παλιότερη έκδοση (με τον ίδιο αριθμό μοντέλου) έδινε προστασία/μπαταρία μόνο στις 3 απο τις 6 πρίζες, ενώ πλέον εδώ και 1-2 χρόνια δίνει και στις 6. Αυτο σημαίνει οτι αν κάποιος έχει την παλαιότερη έκδοση και έχει συνδεμένη την οθόνη στη λάθος πρίζα τότε φυσικά η οθόνη θα σβήνει. Στην τωρινή έκδοση δεν νομίζω πως θα συμβεί αυτό. Δοκιμασμενο με 2 ίδια UPS σε 2 υπολογιστές και σύνολο 3 πολύ διαφορετικές οθόνες.

Περισσότερες λεπτομέριες (και για τις 6 πρίζες) στο review που είχα κάνει όταν το αγόρασα:

https://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-CP1500EPFCLCD-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-%CE%BC%CE%B5-6-Schuko-%CE%A0%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82.html#sku_review_1146000

Benutzername
-21grams

Συμφωνώ, κι εγώ το ίδιο έχω διαπιστώσει. Κάθε φορά που γίνεται brownout (στιγμιαία διακοπή) το monitor σβήνει και επανέρχεται μετά από 2-3 δευτερόλεπτα.
Σε εμένα παραδόξως [;] τα υπόλοιπα περιφερειακά δεν επηρεάζονται - ίσως επειδή έχω ποιοτικό τροφοδοτικό...

2 Kommentare

mr_element

Συμφωνώ κι εγώ με τον -21grams ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Υπολογιστές και άλλες συσκευές μένουν ανοιχτές, ωστόσο οθόνες συγκεκριμένα σβήνουν και ανάβουν σε περίπτωση μικρής σύντομης πτώσης.

Skrrnw

Ειμαι σε περιοχη με χαμηλή ποιότητα δικτύου αλλά και συχνές καταιγίδες κάποιες εποχές του χρόνου. Το UPS πέρασε όλες τις δοκιμασίες μέχρι στιγμής χωρίς ποτέ να αναβοσβήσει η οθόνη. Προσοχή όμως, παλιότερη έκδοση (με τον ίδιο αριθμό μοντέλου) έδινε προστασία/μπαταρία μόνο στις 3 απο τις 6 πρίζες, ενώ πλέον εδώ και 1-2 χρόνια δίνει και στις 6. Αυτο σημαίνει οτι αν κάποιος έχει την παλαιότερη έκδοση και έχει συνδεμένη την οθόνη στη λάθος πρίζα τότε φυσικά η οθόνη θα σβήνει. Στην τωρινή έκδοση δεν νομίζω πως θα συμβεί αυτό. Δοκιμασμενο με 2 ίδια UPS σε 2 υπολογιστές και σύνολο 3 πολύ διαφορετικές οθόνες.

Περισσότερες λεπτομέριες (και για τις 6 πρίζες) στο review που είχα κάνει όταν το αγόρασα:

https://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-CP1500EPFCLCD-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-%CE%BC%CE%B5-6-Schuko-%CE%A0%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82.html#sku_review_1146000

Benutzername