Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
George Priftis

Χαίρεται θα ήθελα μια βοήθεια ώστε να μπορέσω να καταλήξω στο συγκεκριμένο UPS (CyberPower CP1500EPFCLCD UPS Line-Interactive 1500VA 900W). Σκέφτομαι να το συνδέσω με Gaming Pc και ίσος με ρούτερ και mesh συσκευή , τα χαρακτηριστικά του PC είναι : - Τροφοδοτικό : 850w
- CPU : Ryzen 7 5800X3D - GPU : Rx 6800xt - Υδροψηξη μαζί με 3 δίσκους , από οθόνες μια 27 και μια 24 + τα περιφερειακά .
Εαν δεν κάνω λάθος μόνο το PC χωρίς οθόνες είναι κάπου στα 640-650 κατανάλωση .
Θα ήθελα να μου πείτε εαν θα είμαι εντάξει να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου UPS , διότι δεν έχω κάποια γνώση ως προς τα UPS . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Skrrnw

Είμαι 99% σιγουρος οτι τα σηκώνει ανετα. Ο μόνος λόγος που δεν λεω 100% είναι γιατι δεν ξερω ακριβως όλα τα εξαρτήματα που θέλεις να συνδεσεις. Παρόλα αυτά το έχω συνδεμένο σε νέο PC με πιό ενεργοβόρα εξαρτήματα απο αυτα που περιέγραψες, χωρις κανένα προβλημα. Το τροφοδοτικο μου ειναι πλέον 1200W για λόγους απόδοσης αν και το PC δεν ξεπερνάει ποτέ τα 650-700W (σε πολύ ακραία κορυφή σε gaming με RTX 4090). Στην χειρότερη περίπτωση θα αφηνες την μία οθόνη εκτός (30W), κάτι το οποίο δεν θεωρώ οτι θα χρειαστεί ποτέ, το πιθανότερο ειναι οτι σου περισσέυουν 200-300W πάνω απο την ανώτερη κατανάλωση που θα πετύχεις.

5 Σχόλια

George Priftis

Καλημέρα !!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου και την άμεση απάντηση , θα ήθελες να σου αναφέρω τα εξαρτήματα αναλυτικά ώστε να μου πεις ; Πιθανότατα να το πάρω απλά θέλω να είμαι σίγουρος

Skrrnw

Αν "περιφεριακά" εννοεις μονο ποντικι και πληκτρολογιο και οχι τιποτα μεγαλα πολυμηχανηματα εκτυπωτη με Laser τοτε δεν υπαρχει προβλημα, μόνο κατι τετοιο θα μπορουσε να σε βγαλει εκτος των ορίων. Ακομα και το κουτι μου εχει πανω 8 ανεμιστηρακια και fan controller που ειναι πανω απο 50W ολα μαζί, και πάλι περισσευουν 200+ watt στην χειροτερη περιπτωση, μαζι με 3 δισκους + 1 εξωτερικο + 2 NVMe SSD. Απλα αν εχεις εκτυπωτη lazer τοτε μην τον βαλεις στο UPS, δεν υπαρχει λογος. Αν δεν εχεις κατι αλλο τετοιο με μεγαλη καταναλωση τότε ολα εντάξει.

George Priftis

Τέλεια !! Ναι δεν έχω εκτυπωτή με μεγάλη κατανάλωση μόνο το ποντίκι και πληκτρολόγιο από περιφερειακά , το κουτί μου έχει 6 φανς μαζί με την υδροψηξη (Corsair h100i platinum ) . Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου , προχωράω στην παραγγελία !!!

George Priftis

Να ρωτήσω εάν το αφήσω 8 ώρες να φορτίσει θα είμαι εντάξει ; ή δεν χρειάζεται και να συνδέσω τις συσκευές κατευθείαν ;

Skrrnw

Νομιζω γραφουν οι οδηγιες, αν οχι τοτε θα το αφηνα να φορτισει μερικες ωρες πρωτα (το οποιο μαλλον ειναι καλό να κανεις ετσι και αλλιως, δεν χανεις τιποτα).

Όνομα χρήστη