Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Iraklis 7

Καλησπέρα. Μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω το συγκεκριμένο ups αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το κατάλληλο για το σύστημα μου γιατί δεν έχω ιδέα από ups και είναι η πρώτη μου αγορά αυτή. Θέλω λοιπόν πάνω του να συνδέσω ένα pc (850watt τροφοδοτικό,Ryzen 5600X,RTX 3060,Msi B550,3 σκληρούς δίσκους,υδρόψυξη,οθόνη 43´,ηχεία 5.1, χειριστήρια,πληκτρολόγιο,ποντίκι).Γνωρίζει κάποιος αν έχω επιλέξει το σωστό προϊόν για το σύστημα μου; Ευχαριστώ.

Benutzername

1 Antwort

Skrrnw

Το εχω συνδεμένο σε 1000w τροφοδοτικο (παρολο που το UPS ειναι 900w) μιας που το συστημα μου το οποιο ειναι αρκετα παρομοιο με το δικο σου δεν πλησιαζει καν την καταναλωση 900w ουτε μεσα σε παιχνιδια. Η οθόνη μου ειναι 32" αλλα δεν νομιζω η δικη σου να καιει πανω απο 50w, το ιδιο και τα ηχεια σου (κοιταξε τα). Σε αυτή την περιπτωση το σηκωνει ανετα το συστημα σου. Το πρόβλημα είναι οτι οι νεες καρτες γραφικων τυπου RTX 4090 καινε 450-500w (μεγιστο) απο μονες τους στα παιχνιδια και συνηθως συνδιαζονται και με νεο τροφοδοτικο τυπου ΑΤΧ 3.0 τουλαχιστον 1200w. Εκεί δεν ξέρω αν θα τα βγάλει πέρα μελλοντικά, μένει να μας πει καποιος που το έχει δοκιμάσει στην πράξη αλλά ίσως χρειαστει η μελλοντικη κάρτα σου να μην έχει τοσο ακραία καταναλωση οσο μια 4090. Τέλος να σου πω οτι τα ηχεία σου δεν είναι άκρως απαραίτητο να τα εχεις συνδεμενα στο UPS (αν δεις οτι χρειαζεσαι τα επιπλεον watt για καποιο λογο) καθώς δεν καιγονται τοσο ευκολα. Αν γίνει διακοπή δευτερολέπτων τοτε απλά δεν θα εχεις ήχο για λίγα δευτερολεπτα. Αν γίνει διακοπή άγνωστης διάρκειας (4-5 λεπτά και συνεχίζει) τότε ετσι και αλλιώς καλά ειναι να τον σβήσεις τον υπολογιστή για να μην εξαντλείς και αποδυναμώνεις την μπαταρία του UPS (μειωση διάρκειας ζωής της). Δηλαδή το UPS ειναι κυρίως για να σε προστατευει απο μικροδιακοπες και ανεβοκατεβασματα τάσης κλπ και για να μπορεσεις να κλεισεις με ασφάλεια το PC, οχι για να βλεπεις ταινία ή να παίζεις όσο συνεχίζει μια διακοπή ρεύματος.

Benutzername