La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
vortex77

μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος οτι ανάβει μόνο του και δίνει ρεύμα κατόπιν διακοπής ρεύματος-εξάντλησης της μπαταρίας ? Ή χρειάζεται χειροκίνητη εκκίνηση απο κεντρικό κουμπί ...?

Nume de utilizator

1 Răspuns

Mister Lego

Εννοείτε πως θα λειτουργήσει μόνο αν είναι αναμένο. Κάθεται και κάνει filtering και όταν υπάρξει πτώση ή υπέρταση επεμβαίνει ακαριαία. Έχω δουλέψει πάνω από 10 1500αρια και 900αρια από αυτή την εταιρεία και είναι όλα άριστα.

2 Comentarii

vortex77

ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν κατάλαβα.... Το χρησιμοποιώ σε εξοχικό για ρουτερ-καμερες. Σε περίπτωση πτώσης ρευματος για μεγαλυτερο χρονικο διάστημα απ αυτό που θα αντέξει η μπαταρία τι γίνεται ? Σβήνει μόνο του π.χ εαν η μπαταρία φτάσει 10% και ανάβει μόνο του όταν ξανα έρθει το ρεύμα ή θα εξαντλήσει την μπαταρία και θα σβήσει εντελώς ...με αποτέλεσμα όταν ξανάρθει το ρευμα να μην ανάψει ? Αντιλαμβάνεστε αυτό που με προβληματίζει φαντάζομαι ...

Mister Lego

Θα ανάψει μόνο του όταν έρθει το ρεύμα, αν και έχω χρόνια να κάνω τόσο extreme δοκιμή. Σε τέτοια σενάρια εγώ συνήθως πρσθέτω και κάποιο Raspberry Pi ή κάποιο tiny PC (πχ GMKTEC G5) ωστε να έχω συνδεδεμένο εκεί το UPS σαν Host και να μπορεί να ανοίξει-κλείσει ανάλογα με τα σενάρια που θα γράψω.
Αν θες μπορώ να βάλω ένα test run σε ένα από τα UPS μου που είναι κοντά για αντικατάσταση μπαταρίας και να σου πω τα αποτελέσματα.

Nume de utilizator