Διάβασα όλα τα σχόλια και οι απόψεις διίστανται. Τελικά το ρολόι είναι η δεν είναι αδιάβροχο είτε σε πισίνα είτε σε θάλασσα;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Διάβασα όλα τα σχόλια και οι απόψεις διίστανται. Τελικά το ρολόι είναι η δεν είναι αδιάβροχο είτε σε πισίνα είτε σε θάλασσα;
2 Antworten
Σε θάλασσα και ντους το έχω βάλει χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλό είναι να ενεργοποιήσεις το "Κ΄λείδωμα στο νερό" που απενεργοποιεί όλα τα πατήματα και όταν το κλείνεις παίζει έναν ήχο από το ηχείο που πετάει το νερό, που έχει παγιδευτεί, έξω
Την ίδια απορία έχω και εγώ στο εγχειρίδιο παντως λεει
Μετά το κολύμπι και πριν στεγνώσει το νερό της πισίνας ή το θαλασσινό νερό, ξεπλύνετε τη συσκευή με
γλυκό νερό και στεγνώστε την καλά με ένα μαλακό, καθαρό πανί για να διατηρήσετε την αντοχή της στο
νερό. Η αντοχή στο νερό μπορεί να επηρεαστεί από τα απολυμαντικά στο νερό της πισίνας ή το αλάτι
στο θαλασσινό νερό.
Πιστοποίηση ταξινόμησης αντοχής στο νερό 5ATM: έχει δοκιμαστεί με βύθιση της συσκευής σε γλυκό
νερό 50 μ. για 10 λεπτά, αφήνοντάς την ακίνητη, χωρίς καμία κίνηση για να πληροί τις απαιτήσεις του
ISO 22810:2010.
– Πιστοποίηση ταξινόμησης αντοχής στο νερό IPX8: έχει δοκιμαστεί με βύθιση της συσκευής σε γλυκό
νερό 1,5 μ. για 30 λεπτά, αφήνοντάς την ακίνητη, χωρίς καμία κίνηση για να πληροί τις απαιτήσεις του
IEC 60529.
– Πιστοποίηση ταξινόμησης αντοχής στη σκόνη IP6X: έχει δοκιμαστεί για να πληροί τις απαιτήσεις του
IEC 60529.
• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή όταν ασκείστε, πλένετε τα χέρια σας ή μια βροχερή μέρα.
• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή όταν κολυμπάτε σε πισίνα ή στη θάλασσα, όπου η στάθμη
του νερού δεν είναι πολύ βαθιά.