Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Marianna.stamouli

Είμαι ανάμεσα στο Sony Xperia z1 Honami και στο Lg g3, ποιο μου προτίνετε; Και ξέρετε πόσο περίπου θα έχει πέσει το καθένα μέχρι τέλη Αυγούστου;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

chrislagadinos4

Εγώ έχω το z1 είναι πολύ καλό κινητό αλλά μην εμπιστεύεσαι πολύ το αδιάβροχο εγώ την πάτησα
επίσης πρόσεχε τα καπάκια είναι πολύ ευαίσθητα και μπορεί να σου φύγουν ακυρωνοντας την εγγύηση Αν δεν νοιάζει η αδιαβροχοποιηση και σου αρέσει η φωτογραφία θα σου πω z1 δαγκωτό τώρα αν θες το λίγο παραπάνω ειδικά σε εφαρμογές g3 ελπίζω να βοήθησα

Όνομα χρήστη
wolverine 1

Γνωριζω και τα 2 κινητα καλα,πανω κατω εχουν ιδια τιμη...το g3 μπορω να πω ειναι καλυτερο, καλυτερη καμερα και βιντεο,μεγαλη οθονη,καταρχην ειναι και πιο καινουριο απο το Ζ1..αλλα και το Ζ1 εχει τα καλα του, αδιαβροχο,και με μια πολυ ωραια κατασκευη,μονο αν το κρατησεις θα καταλαβεις!!με αυτην την τιμη που εχουν μπορω να σε πω πραγματικα αξιζουν τα 280 ευρω οποιο και να παρεις..και αν με ελεγες αντι για Ζ1 το Ζ2, θα σε ελεγα καλυτερο το Ζ2 απο g3..και μεχρι τον αυγουστο μην νωμιζεις δεν θα πεσουν και πολυ οι τιμες τους..το πολυ 20 ευρω..γιαυτο αν εχεις λεφτα παρε τωρα καποιο!

Όνομα χρήστη