Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
christos.kokonoglou

Καλημέρα παιδιά έχει βάλει κανείς πρόσφατα το lollipop στο note3 Αξίζει. ? Γιατί μόνο για προβλήματα μιλάνε.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vpoulios

Η αναβάθμιση σε lollipop αξίζει. Πρώτα πρέπει να γίνει όμως backup μετά factory reset στο kitkat. Μετά αναβάθμιση σε lollipop και μετά ξανά factory reset. Όλα αυτά για να τρέχει το lollipop άριστα. Διαφορετικά το πρώτο που θα αντιμετωπίσετε είναι η γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας. Σε 1 λεπτό 1% πτώση της μπαταρίας. Το lollipop φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στο S View Cover, στο S pen και στο multi window. Το κινητό το έχω 2 χρόνια. Εξαιρετικό. Έχει τα πάντα. Οι αναβαθμίσεις που πήρε άριστες. Ίσως το καλύτερο κινητό της σειράς Note. Αρνητικά : φωτογραφική σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και πλαστικό περιθώριο που φθείρεται γρήγορα ακόμη και με θήκη.

Όνομα χρήστη
skolarikhs

εμενα που μου ηρθε η αναβαθμηση σε λολιποπ μπορω να σου πω οτι μερικα κολληματα τα εχει επισης 2 φορες κανει επανεκινησεις μονο του ετσι στο ακυρο ......μεγαλες διαφορες δεν εχει λιγο καλητερο απο το προηγουμενο με μικρες βελτιωσεις........αυτα εν συντομια :))

Όνομα χρήστη