За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Dimitris_Kalotantanos

Καλησπέρα σας.
Είμαι σε δίλλημα ανάμεσα στο pixel 7 και στο pixel 6 pro. Τα βασικά στοιχεία που με ενδιαφέρουν είναι η κάμερα κλήσεις και εφαρμογές. Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
Τα έχει συγκρίνει κάποιος ωστε να μπορεί να με βοηθήσει. Κολλάω στο ότι δεν έχει αρκετό zoom το 7.
Ευχαριστώ

Потребителско име

1 Отговор

george_siman

Καλησπέρα Δημήτρη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω 100% καθώς δεν έχω κάνει σύγκριση. Σίγουρα θα υπάρχει ξένο περιεχόμενο στο YT αν ψάξεις. Ωστόσο θα σου πω για το 7 που εχω εγώ (όχι το Pro) ότι έχει πολύ καλή κάμερα αλλα ναι δεν εχει πολυ ζοομ. Στις αρχές είχε λίγο θέμα με το σήμα/κλήσεις στην Ελλάδα, αλλά έχει φτιάξει αυτό απο τότε. Δεν δεχόμουν μερικές κλήσεις μέχρι να κλείσω/ανοίξω το σήμα ξανα (ή airplane mode on/off). Για τις εφαρμογές δεν ξέρω τι συγκεκριμένο ρωτάς αλλά τρέχουν όλες μια χαρά, εφόσον εν σε ενδιαφέρει να παίξεις παιχνίδια ή άλλες πολύ βαριές εφαρμογές θα είσαι οκ. Δεν είμαι σίγουρος τι ζουμ έχει το 6 Pro, αλλά θα πήγαινα για το 7 εγω. Επίσης τώρα (μέσα αυγούστου που απαντάω) βγήκε το 9 οπότε ίσως πέσουν οι τιμές και στο 8.

Потребителско име