Θα υποστηρίζει 5g και τα σχετικά ? Η παλι κλειδωμένο θα έρθει Ελλάδα ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
5 Απαντήσεις
Οχι δεν λειτουργεί, αλλά όντως όπως είπαν όλοι δεν ειναι πρόβλημα. Τόσα χρόνια με 4g ζούσαμε και με πολυ χαμηλές ταχύτητες WiFi στο σπίτι. Για εμένα δεν είναι πρόβλημα.
Ναι Ειναι κλειδωμένο. Ψάχνοντας για "Activate 5G on non-5G Country xda" μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Εχει προυποθεση να κανεις root στο τηλέφωνο
Οχι, 5G/Volte δε λειτουργεί. Μόνο LTE . Παρόλα αυτά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και ζω χωρις αυτα.
Δεν έχει να κάνει με την Google. Φταίνε οι πάροχοι.
7 Σχόλια
Σωστα. Ειναι 5G (εχει δλδ την δυνατοτητα) αλλα οι παροχοι δεν υποστηριζουν την συσκευη. Αν το σκεφτεσαι να το παρεις - αποψη μου - μην σε σταματησει αυτο.
Κανετε λαθος. Η Google δεν ανοιγει το 5G στο κινητο σε χωρες που θεωρει οτι δεν πουλαει μεσα απο τα δικα της εμπορικα καναλια. Μην διαδιδετε ανακριβειες
Το κινητό είναι 5G αλλά το αν μπορεί να συνδεθεί σε τέτοιο δίκτυο το αποφασίζει ο πάροχος που προφανώς είναι σε συνεννόηση με τους κατασκευαστές.
Όταν προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Wifi Calling στην Ελλάδα παίρνεις αυτή την απάντηση.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WiFi Calling ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠAPAKAΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ cosmote.gr/wificalling
αφορα VoLTE/Wifi Calling
Προφανώς, όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν υπάρχει επίσημη εισαγωγή της συσκευής στη χώρα (ούτε και εγγύηση) οπότε κανένας πάροχος δε θέλει να είναι υπόλογος σε περίπτωση προβλημάτων συνδεσιμότητας.
Οι ρυθμίσεις δικτύου κάθε συσκευής έρχονται από τον πάροχο σου και όχι από τον κατασκευαστή.
Ακόμα και να φταίει η Google, δεν είναι λόγος όπως είπα και παραπάνω να μην αγοράσει κάποιος τη συσκευή.
Στη μια εβδομάδα που την έχω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση LTE