Το πρόβλημα με τα flares στις φωτογραφίες είναι τόσο έντονο όσο λένε;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
3 Antworten
στις δικες μου φωτο, οσες εχω βγαλει νυχτερινες, οταν το περιβαλλον ειναι αρκετα φωτεινο δεν εχει σχεδον καθολου flares (πχ σε πολη, καφετερια, σαλονι με καλο φωτισμο κτλ.), οταν ειναι πολυ σκοτεινες τοτε ναι φαινονται υπερβολικα, αλλα τα σβηνεις με το magic eraser (οπως ειπε και ενας χρηστης πιο κατω) αν το ανιχνευσει καλα και το "μπαλωσει". Ενα πραγμα ομως που παρατηρησα ειναι οτι μειωνεται πολυ το flaring οταν παταω να κανω εστιαση στο φως που το προκαλεί (κανει την εικονα λιγο πιο σκοτεινη, κι ας εχει HDR, αλλα μειωνεται)
Όχι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί. Αν περίμενες κάτι περισσότερο τότε δεν νομίζω ότι ευθύνεται η Google όσο το ότι έχουμε κακομάθει. Χθες ας πούμε είχα 4 μικρά flares σε μια νυχτερινή selfie και αμέσως μετά τη λήψη τα έσβησα πανεύκολα με το magic eraser, καθώς και έναν άκυρο άνθρωπο στο κάδρο.
1 Kommentar
Το να γίνεται μια στο τόσο δεν είναι ασυνήθιστο. Αλλά επειδή με ενδιαφέρει πολύ η νυχτερινή φωτογράφιση ήθελα να μάθω αν είναι μόνιμο θέμα στο pixel η απλά τυχαίνει καμιά φορά. Τα διάφορα προγράμματα είμαι σίγουρος ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά αλλά θα ήθελα να τα χρησιμοποιώ όταν υπάρχει ανάγκη και όχι σε καθημερινή βάση. Επίσης αναφέρομαι στις πίσω κάμερες κυρίως. Ευχαριστώ.
Από την εμπειρία μου ως τώρα όχι. Νομίζω όλα αυτά είναι υπερβολές.
Από ένα σημείο και μετά απλά ψειρίζουμε τη μαϊμού αν με καταλαβαίνεις.
Αυτο το τηλέφωνο μαζί με το καινούριο iphone max είναι οτι καλύτερο μπορείς να έχεις για φωτογραφίες και βίντεο συνδυαστικά με το λειτουργικό.
Οποίος θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να κοιτάξει κάποια DSLR
6 Kommentare
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από τα φωτογραφικά κινητά κυκλοφόρησε και το Huawei Mate 50 Pro και πέρασε πρώτο στο DXOMARK. Πληροφοριακά το λέω αν θέλει κάποιος να κάνει έρευνα.
Οντως ετσι ειναι αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν νομιζω οτι ο μεσος χρηστης μπορει να δει τις διαφορες που βλεπει το dxo στο εργαστηριο.
Καλά κάνουν και τα δοκιμάζουν έτσι ώστε να ξέρουμε και εμείς, αλλά αναρωτιέμαι αν έχει κάποια χρησιμότητα το απόλυτο νούμερο ή η τελική κατάταξη στον πίνακα.
Νομίζω πως στο τέλος της ήμερας, θέλουμε ένα κινητό που να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα καλά και όχι μόνο να έχει το απολυτό cpu ή την απόλυτη κάμερα.
Συμφωνώ με τη νοοτροπία του να κοιτάμε κινητά που κάνουν πολλά πράγματα καλά. Απλά θεωρώ ότι όλα τα κινητά αυτού του βεληνεκούς το κάνουν αυτό. Εννοώ ότι τα κινητά των 1000€ και πάνω δεν απευθύνονται στο μέσο χρήστη που απλά θέλει να γίνονται πολλά πράγματα καλά αλλά σε αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω. Αλλά επειδή είμαστε στην καρτέλα του Pixel, να πω ότι για μένα ο πιο σημαντικός λόγος αγοράς του είναι το software και συγκεκριμένα το ai και λιγότερο ή κάμερα. Μακάρι ο ανταγωνισμός να ακολουθήσει στο μέλλον.
Αν δεις τι κάνει το feature photo unblur στης παλιές φωτογραφίες θα πάθεις πλάκα. Έχω οικογενειακές φωτογραφίες (ξέρεις, παλιές που είναι έκτος focus) και έπαθα σοκ με το αποτέλεσμα. Το ιδιο και με το magic eraser.
Ολα αυτά μπορείς να τα κάνεις και στο pc με Photoshop αλλα το να στο κάνει το κινητό σου με ενα κλικ, ειναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία του AI
Άπλα σε αυτό που λες, άποψη μου, όλοι μέσοι χρήστες είμαστε. Πάνω - κάτω τα ίδια θέλουμε και τα ίδια κάνουμε όλοι.
Ναι το έχω δει αυτό με το unblur. Πολύ καλό. Βέβαια υπάρχει ήδη ως εφαρμογή (remini) στο κινητό που κάνει unblur και σε βίντεο, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει. Αλλά γενικά πρέπει να έχει πολλές παρόμοιες δυνατότητες το Pixel.
Όντως το remini κάνει αρκετά καλή δουλεία, αλλά εδώ είναι το κομμάτι του integration που μπαίνει στη μέση. Το ΑΙ δηλαδή σε συνεργασία με το google photos. Το γεγονός ότι δε χρειάζομαι κάποια third party εφαρμογή και τα κάνει όλα η google για μένα.
Τώρα αν το να βάζεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι όπως έχω κάνει εγώ με τις υπηρεσίες google home, photos, Κινητό, email και ότι άλλο πουλάει η Google, θα δείξει. Σίγουρα το pixel βοηθάει να δέσεις πολλές υπηρεσίες της μαζί χωρίς κανένα κόπο.
1 Kommentar
Ναι κατάλαβα. Δυστυχώς αυτό δεν είναι αποδεκτό για μένα. Ειδικά από την στιγμή που δεν συμβαίνει ποτέ στη συσκευή που έχω τώρα και που είναι πολύ πιο φθηνή από το pixel. Όταν εστιάζεις στο φως τότε αυτομάτως πέφτει το iso οπότε είναι φυσιολογικό να βγαίνει πιο σκοτεινή η φωτογραφία. Πλέον έχω κατασταλάξει στο Huawei Mate 50 Pro και περιμένω να βγει και το Vivo X90 Pro μήπως αλλάξει τα δεδομένα. Ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να'χει.