Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dnikol13

Καλησπέρα! Στις επιλογές δικτύου σε εμένα, μέσω Cosmote, το κινητό δε μου δίνει επιλογή για 4G αλλά μόνο για LTE και 3G
Υπαρχει κάποιος που αντιμετωπίζει κάτι αντίστοιχο ή να γνωρίζει πώς λύνεται; ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

3 Σχόλια

dnikol13

Καλημέρα και καλή χρονιά ! Διάβασα κάπως για το 4g και το LTE απλά το θέμα μου αυτή τη στιγμή είναι πως , σε σημεία που δεν έχει "καλό" σήμα , εγώ δεν πιάνω καθόλου , ενώ άλλες συσκευές με τον ίδιο πάροχο πιάνουν μια χαρά.
Και το Κυριότερο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όταν με παίρνουν τηλέφωνο , με εμφανίζει απενεργοποιημένο.

Οπότε θέλω να σας κάνω μια ερώτηση, έχοντας δει ότι είχατε παρόμοιο πρόβλημα κι εσείς στο παρελθόν όταν αγοράσατε τη συσκευή.
Αφου κάνατε root στο κινητό σας , λύθηκε κάποιο από αυτά τα προβλήματα; Τουλάχιστον αυτό με τις κλήσεις ;

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Tassos_Alexiou

Καλησπέρα, επίσης.
Η cosmote δεν έχει 3G πλέον και όπου δεν πιάνεις κάλο σήμα θα σε γυρίζει σε 2G
Όλα τα προβλήματα που αναφέρεις τα έζησα με το παραπάνω. Το κινητό μοιάζει ή απενεργοποιημένο ή ότι μιλάει. Επίσης δεν έπαιρνα κανένα SMS για τις κλήσεις που χάθηκαν.
Ολα τα προβλήματα λυθήκαν με το root. Πραγματικά δουλεύει άψογα απο εκείνη την ήμερα. Εχω 5G, VoLTE και VoWIFI οπως όλος ο κόσμος πλέον.
Εννοείται πως δε χάνω κλήσεις πλέον.

dimitriosmar

Το root είναι δύσκολη διαδικασία ; Απλά χανριε την εγγύηση αν χρειαστείς κάτι. Συν του ότι θα πρέπει να το στείλεις αν χρειαστείς κάτι, ή χαλάσει.

Όνομα χρήστη