Καλημέρα. Διάβασα ότι ορισμενοι αναφέρουν ζέσταμα της συσκευής. Αυτό αφορά μόνο τη πρώτη χρήση; ή γενικά θερμαίνεται αρκετά κατά την καθημερινή χρήση; Επίσης το 4g λειτουργεί χωρίς root; Έχω Wind και δεν ξέρω αν θα έχω θέματα με αυτό, ή όχι...
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλημέρα. Διάβασα ότι ορισμενοι αναφέρουν ζέσταμα της συσκευής. Αυτό αφορά μόνο τη πρώτη χρήση; ή γενικά θερμαίνεται αρκετά κατά την καθημερινή χρήση; Επίσης το 4g λειτουργεί χωρίς root; Έχω Wind και δεν ξέρω αν θα έχω θέματα με αυτό, ή όχι...
2 Отговора
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το 4g παρόλα αυτά με ενημέρωσαν αλλά και διάβασα ότι δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα. Τα άλλα που αναφέρεις, τα γνωρίζω διαβάζοντας και ξένα σαιτ αντίστοιχα. Λέω να το τσιμπήσω άμεσα
Καλημέρα, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο (αλλά δεν παίζω παιχνίδια). Στην καθημερινή χρήση μια χαρά είναι, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Για τα θέματα συνδεσιμότητας, έχουν απαντηθεί όλα σε ερωτήσεις που έκαναν άλλοι χρήστες του Skroutz. Γενικά, στην Ελλάδα, υπάρχει πρόβλημα αν δεν κάνεις root τη συσκευή. Το πάλεψα και έκανα υπομονή μήπως το έφτιαχναν αλλά τελικά κατέληξα σε root για να ησυχάσω.
Σε γενικές γραμμές, οι επιλογές που έχεις σε unrooted συσκευή είναι LTE και 2G δίκτυο χωρίς VoLTE και WiFi Calling. Στην LTE σύνδεση (4G περίπου) όταν δέχεσαι κλήσεις, τα δεδομένα κλείνουν πράγμα που σημαίνει ότι αν έχεις πχ Google Maps ανοιχτό και σε πάρουν τηλέφωνο, η πλοήγηση θα διακοπεί. Γενικά, η έλλειψη VoLTE ειναι μεγάλο πρόβλημα όταν είσαι στον δρόμο.
Άποψη μου είναι πως αν κάποιος θέλει να του λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο, το root είναι μονόδρομος.