Καλησπέρα. Έχω κάνει root το τηλέφωνο και δουλεύει χωρίς πρόβλημα το 5g. Πριν λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί το Google wallet γιατί το τηλέφωνο "δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας". Έχω βάλει όλες τις επίσημες εφαρμογές της Google στο Magisk. Αναφέρει κάποιος στις αξιολογήσεις πως λειτουργεί κανονικά το 5g στο κινητό του. Αν περάσω την official έκδοση για να λειτουργεί το wallet θα πιάνω μετά σήμα 5g???
8 Σχόλια
Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ...
Καλημέρα. Δυστυχώς κάθε μέρα μου βγάζει σαν ειδοποίηση αρχικά πως το τηλέφωνο δε πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας. Μετά από 2-3 φορές που θα μπω στο wallet δε με αφήνει να κάνω πληρωμή. Κάνω κατάργηση των τρόπων πληρωμής και βάζω ξανά τις κάρτες.
καλημέρα, στις ρυθμίσεις του magisk θα β
ρεις μια επιλογη με όνομα denylist. θα μπεις εκεί και θα επιλεξεις όλες τις εφαρμογές τραπεζών και google. Μετά από αυτό θα σου λειτουργούν όλα εντάξει
Καλημέρα. Το έχω κάνει και αυτό. Αυτό μου κάνει εντύπωση, δουλεύει για 2-3 μέρες και μετά μου βγάζει την ειδοποίηση πως δεν πληροί τα κριτήρια ασφαλείας...
Καλημέρα. Μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει το update του Ιανουαρίου;
Επίσης, όταν μπαίνεις στο magisk -> modules μήπως το universal Safetynet έχει βγάλει κάποιο update?
Καλημέρα. Τα έχω κάνει και τα δύο. Αυτό που έκανα και δουλεύει 2 μέρες τώρα είναι να ρυθμίσω την εφαρμογή υπηρεσίες Google Play: Δεν επιτρέπεται η εμφάνιση πάνω σε άλλες εφαρμογές και Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση ρυθμίσεων συστήματος. Θα δείξει πως θα πάει...
Χαιρομαι που σου δουλεψε. Δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο Στην deny list εχω περασει και τα Google Play protect service
Google play store
Google wallet
καθως και ολες τις τραπεζικες εφαρμογες
Ευχαριστώ πολύ...