What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Ioannis_Amanatidis49

Καλησπέρα. Έχω κάνει root το τηλέφωνο και δουλεύει χωρίς πρόβλημα το 5g. Πριν λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί το Google wallet γιατί το τηλέφωνο "δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας". Έχω βάλει όλες τις επίσημες εφαρμογές της Google στο Magisk. Αναφέρει κάποιος στις αξιολογήσεις πως λειτουργεί κανονικά το 5g στο κινητό του. Αν περάσω την official έκδοση για να λειτουργεί το wallet θα πιάνω μετά σήμα 5g???

Username

1 Reply

8 Comments

Ioannis_Amanatidis49

Καλημέρα. Δυστυχώς κάθε μέρα μου βγάζει σαν ειδοποίηση αρχικά πως το τηλέφωνο δε πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας. Μετά από 2-3 φορές που θα μπω στο wallet δε με αφήνει να κάνω πληρωμή. Κάνω κατάργηση των τρόπων πληρωμής και βάζω ξανά τις κάρτες.

Tassos_Alexiou

καλημέρα, στις ρυθμίσεις του magisk θα β
ρεις μια επιλογη με όνομα denylist. θα μπεις εκεί και θα επιλεξεις όλες τις εφαρμογές τραπεζών και google. Μετά από αυτό θα σου λειτουργούν όλα εντάξει

Ioannis_Amanatidis49

Καλημέρα. Το έχω κάνει και αυτό. Αυτό μου κάνει εντύπωση, δουλεύει για 2-3 μέρες και μετά μου βγάζει την ειδοποίηση πως δεν πληροί τα κριτήρια ασφαλείας...

Tassos_Alexiou

Καλημέρα. Μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει το update του Ιανουαρίου;
Επίσης, όταν μπαίνεις στο magisk -> modules μήπως το universal Safetynet έχει βγάλει κάποιο update?

Ioannis_Amanatidis49

Καλημέρα. Τα έχω κάνει και τα δύο. Αυτό που έκανα και δουλεύει 2 μέρες τώρα είναι να ρυθμίσω την εφαρμογή υπηρεσίες Google Play: Δεν επιτρέπεται η εμφάνιση πάνω σε άλλες εφαρμογές και Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση ρυθμίσεων συστήματος. Θα δείξει πως θα πάει...

Tassos_Alexiou

Χαιρομαι που σου δουλεψε. Δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο Στην deny list εχω περασει και τα Google Play protect service
Google play store
Google wallet
καθως και ολες τις τραπεζικες εφαρμογες

Username