αγόρασα τον απορροφητηρα και παρατηρώ ότι αν λειτουργεί πάνω από 10 λεπτά στη δυνατή σκάλα, αυτόματα κατεβαίνει στη μεσαία σκάλα απορρόφησης. είναι φυσιολογικό?
See in detail the terms of use for the Product Questions
αγόρασα τον απορροφητηρα και παρατηρώ ότι αν λειτουργεί πάνω από 10 λεπτά στη δυνατή σκάλα, αυτόματα κατεβαίνει στη μεσαία σκάλα απορρόφησης. είναι φυσιολογικό?
2 Replies
πρέπει να το σκεφτείς ότι έχει 3 σκάλες και μία τούρμπο. Η 4η σκάλα κρατάει μόνο 6 λεπτά και μετά σε πάει στη 2η. Έτσι είναι η κατασκευή του. Μπορείς όμως να την αλλάξεις ξανά στην 3η ή στην 4η.
Φίλε μου καλησπέρα!
Βοήθησε με άν θέλεις επειδή σκέφτομαι να αγοράσω τον ίδιο, είσαι ικανοποιημένος; Η μετόπη περιλαμβάνεται στην συσκευασία ή την πληρώνεις έξτρα;
Έχει δυνατή απορρόφηση, τι λέει απο κατακράτηση λίπους κ υδρατμούς;
1 Comment
Η μετόπη - ενώ κι εμένα μου είχαν πει στο κατάστημα ότι περιλαμβάνεται πριν την αγορά - δεν περιλαμβάνεται, είναι έξτρα γύρω στα 50€. Αλλά μπορείς να βάλεις ξύλο στο χρώμα των ντουλαπιών σου αντί για μετόπη. Στην 4η σκάλα είναι πολύ δυνατός. Στις υπόλοιπες, ενώ τραβάει αναλογικά του θορύβου που κάνει, έχει το πρόβλημα που έχουν όσοι συρόμενοι είχα δει, στο βράσιμο σου επιστρέφει σταγόνες κάτω.. (στην τέταρτη σκάλα δεν το κάνει)