πολλά κινητά τα βρίσκεις 150 με 200 ευρώ κάτω εδώ.μήπως δεν έχουν εγγύηση?παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος γιατι ψάχνω να αγοράσω το arc s
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
πολλά κινητά τα βρίσκεις 150 με 200 ευρώ κάτω εδώ.μήπως δεν έχουν εγγύηση?παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος γιατι ψάχνω να αγοράσω το arc s
3 Απαντήσεις
Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη για την οποια εχω (ατυχή) προσωπικη εμπειρια.
Το κινητο που αγορασα ηταν provider branded ΧΩΡΙΣ να το λεει ειτε στο site ειτε στην συσκευασια. Το καταλαβα γιατι οταν πηγα να το κανω Update (παντα οταν αγοραζω κατι και υφισταται το update το κανω αμεσως μετα το unpacking ;-) ) δεν γινοταν, ψαχνωντας καλυτερα τη συσκευη απο το s/n της ειδα οτι ηταν branded για μια ελληνικη εταιρεια κ ινητης.
Πηρα διαμαρτυρομενος στο καταστημα και ναι μεν παραδεχθηκε οτι μπορει να συμβαινει αυτο, εφερε αλλο το οποιο ομως μου εδωσε σε υψηλοτερη τιμη.
Προφανως καποια "κυκλωματα" των εταιρειων κινητης με καποια αλλα διανομης κινητων, διακινουν αυτα τα κινητα που ναι μεν εχουν εισαχθει κανονικα αλλα ομως σαν branded πχ δεν μπορουν να κανουν διαφορα πραγματα, αναλογα με τα κλειδωματα τους.
Συνοψιζοντας, μια απο τις βασικες ερωτησεις στο καταστημα ειναι " Ειναι το κινητο αυτο branded ?"
Μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα απο το οποίο θα το προμηθευτείς αν πρόκειται για προιόν που προοριζόταν για άλλη αγορά και έχει εισαχθεί και στην Ελλάδα. Δεν είναι κάτι παράνομο. Απλά θα πρέπει να προσέξεις ότι εφόσον δεν πρόκειται για προϊόν που προοριζόταν για την Ελληνική αγορά πιθανόν να μην έχουν ελληνικό menu. Επίσης απο το κατάστημα που θα το προμηθευτείς καλό είναι να ξεκαθαρίσεις το θέμα της εγγύησης.