Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koskal

Sony Ericsson Xperia Arc S, HTC Sensation XL, ή LG Optimus 3D P920 ??
Τα΄χω χαμένα....

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

nick pap

πιστευω οτι η λειτουργια 3D δεν ειναι αρκετα καλη ακομα .Εγω θα σου προτεινα το arc s χωρισ να γνωριζω βεβαια και πολυ καλα το αλλο κινητο.Ενας λογος ειναι οτι με ενα κινητο sony ericsson και μαλιστα xperia εχεις προσβαση σε πολλα αξεσουαρ.

1 Σχόλιο

mitat

συμφωνω !!! Δειτε τα τελεια bluetooth ακουστικα!! Stereo Bluetooth™ Headset SBH20 με ικανοτητα συνδεσεις NFC!!

Όνομα χρήστη
Saruman

Με ευκαιρια την ερώτησή σου θα ήθελα να υπενθυμίσω τη λειτουργία της σύγκρισης που υποστηρίζει η σελίδα. Μπορείς πηγαίνοντας στη κατηγορία κινητά τηλέφωνα να ψάξεις, μέσω της αναζήτησης στα αποτελέσματα, κάθε κινητό που σε ενδιαφέρει. Θα παρατηρήσεις ότι κάτω απο κάθε μοντέλο υπάρχει ένα πεδίο "επιλέξτε προϊόντα για σύγκριση". Όταν επιλέξεις όλα τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν πάτα σε ένα απο αυτά το link "Σύγκριση των επιλεγμένων προϊόντων". Η σελίδα θα παρουσιάσει συγκριτικό πίνακα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε κινητού.

http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/40?compare=387025,397077,336899,,

Έτσι θα μπορέσεις να ξεμπερδευτείς σε μεγάλο βαθμό. Επίσης μπορείς να διαβάσεις την αξιολόγηση των υπολοίπων χρηστών για το κάθε προιόν και να έχεις μια ακομα πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Καλές αγορές εύχομαι και ελπίζω να μοιραστείς με την υπόλοιπη κοινότητα τις εμπερίες της αγοράς σου.

Όνομα χρήστη