Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mike nikolopoulos

Θελω να αγοράσω ενα smartphone με μεγάλη οθόνη , αξιοπιστία και σχετικά καλή μπαταρία και ειμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson Xperia ArcS και στο HTC Radar.Ποιο με συμβουλεύετε να πάρω ?Ζητώ τη βοήθεια κάποιου που έχει χρησιμοποιήσει καποιο από τα δύο και ξέ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vllgn

αναμφιβολα το radar ειναι πολυ πιο γρηγορο και οχι λογο καλυτερου hardware αλλα λογο καλυτερου και πιο ελαφριου software ειναι 2 τελιος διαφορετικα κινητα αν θελεις ενα κινιτο που πηγαινει σφαιρα ειναι απλο για καθημερινη χρηση και βαζει πανω απο ολα την επικοινωνια σου απο μηνυματα μεχρι twitter τοτε το radar ειναι αυτο που ψαχνεις αν απο την αλλη θελεις ενα κινητο που να το λιωνεις στισ εφαρμογες και γενικα να ψαχνεσαι και να το τροποποιεις συνεχεια τοτε παρε ενα android γενικα γιατι το arcs αφενος εχει παλιοσει και εννοω αυτα που προσφερει σε συγκριση με την τιμη του αφετερου διοτι δε εχει τιποτα για μνημη οποτε πρεπει να εχεις και μια μεγαλη micro sd.

ΥΓ. δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα απο τα δυο αλλα λογο του οτι και εγω θελω να αγορασω κινητο το εχω ψαξει ωσ εκει που δεν παει αν θες να σου προτεινω καποιο android απλα πες μου την αποκληση τιμων που μπορεις να διαθεσεις.ελπιζω να βοηθησα καλη αγορα..

Όνομα χρήστη
peristeriotis

η γνωμη μου γ μενα ειναι ντο htc γτ ειναι η καλητερη εταιρια σε θεμα ραμ και γενικος βγαζει καλα τηλεφωνα στο λεω εγω που δουλευα το htc wildfire s kai δν αντιμετοποιζα κανενα προβλημα .Το μονο κακο που εχει το ερικσον ειναι οτι αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια του αλλα σε γενικες γραμες ειναι καλο ...!!!

Όνομα χρήστη