What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
thanosglrc

παιδια να ξερετε εχω αυτο το κινητο και ειναι το πρωτο μου κινητο smartphone και θελω να σας ενημερωσω για τα μειονεκτηματα του. 1.μετρια καμερα αν και οταν βγαζεις φωτο για το facebook φαινεται καλυτερα απο 5mp. 2.δεν εχει φλας. 3.υποστηριζει συγκεκριμενα παιχνιδια και εφαρμογες. 4.παντα κολλαει αλλα οχι οπως το ειπα ετσι οταν λεω κολλαει δηλαδη αργει λιγακι αλλα δεν φαινεται στην χρηση σαν προβλημα. 5.χαμηλη φωτεινοτητα δεν βλεπεις τιποτα εξω. 6.πολυ μικρη οθονη ειναι και πλην και συν 6.αν πεσει κατω 5 φορες θα γρατσουνιστει πολυ λιγο και πισω το καπακι θα ξεθοριαστει το λογοτυπο της samsung. 7.μετρια χρωματα. 8.οχι Hd αλλα μονο hq . 9.οταν σε παιρνουν τηλεφωνο μερικες φορες φαινεται σαν να μην σε πηραν ποτε και μπορει να χασεις ενα επιγον τηλεφωνημα. 10.πανω απο ενα χρονο που το εχω το μισω αλλα αν παρω αλλο θα μου λυψει :P και κολλαει πολυ σε facebook , skype . με τιποτα μην κατεβασετε το viber . και μην και το ξαναλέω μην το αναβαθμίσετε ποτέ σε άλλη έκδοση ANDROID . αν ακολουθησετε οτι σας ειπα και τα ξερετε θα το χαρητε!!!!!!!!

Username