Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

4 Antworten

Benutzername
Technologic

1)iOS χωρις συζητηση(εχεις ακουσει που λενε οτι τρεχει νερακι?Ισχυει.Επισης,δεν εχεις το αγχος αν γινει η οχι η αναβαθμιση σε αλλο γλυκο,η RAM σου δε θα χει προβλημα αργοτερα,τα apps ειναι προσαρμοσμενα ειδικα για iphone κ.α.)
2)αν εβγαινε στις ιδιες ιντσες θα ελεγα 4s.Λογω μεγεθους και τιμης προτεινω το s3,αντε και λογω επεκτασης μνημης.

Benutzername
jophiel

Την apple δεν τη θεωρώ κακή, αλλά είναι ακριβή. Δίνεις 500-600 ευρώ για το κινητό και 100+ ευρώ για να αγοράσεις εφαρμογές και να το κάνεις όπως θέλεις. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών είναι ίδιος, τόσο στο android, όσο και στο ios, απλά το android έχει πολύ περισσότερες δωρεάν.
Σαν κινητά το i9305 έχει καλύτερη οθόνη, λόγω μεγέθους. Αν και του 4s είναι επίσης πολύ καλή. Συνολικά θα έλεγα ότι η μεγαλύτερη οθόνη κερδίζει στην πλοήγηση στο internet. Το ios είναι ένα κλειστό λειτουργικό, αφού δεν μπορείς να στείλεις ότι αρχείο θέλεις μέσω bluetooth, δεν υποστηρίζει όλες τα αρχεία βίντεο, δεν παίρνει επιπλέον μνήμη (κατά τη γνώμη μου, τα 16GB γεμίζουν γρήγορα, αν βάζεις ταινίες, mp3 και πολλές εφαρμογές στη συσκευή) και δεν έχει έναν file manager για να μπορείς να εξερευνήσεις τα αρχεία που έχεις αποθηκευμένα στο κινητό σου. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που προτιμώ android μου αρέσει η ελευθερία που προσφέρει στο χρήστη. Από την άλλη το ios είναι γρήγορο και πολύ απλό στη χρήση και τα iphone έχουν μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης....

1 Kommentar

Benutzername
alexandrosterz

Εγώ πιστεύω το Samsung, γιατί είναι τετραπύρηνο και 1,5GHz ταχύτητα επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ανάλυση οθόνης.

Benutzername