La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
minos21

Παιδια εχω το κινητο απο τον απριλιο.. ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. αλλα δεν ειναι το τελειο.. εχει κατι μικροκολληματα, και καποιες φορες με επαιρναν τηλ και δεν λειτουργουσε το ακουστικο.. (με μια επανεκκινηση εφτιαξε) επισης ενας φιλος μου μου ειπε οτι ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα.. αρα δεν το εχω μονο εγω.. το πιο εκνευριστικο στο.κινητο ομως ειναι οτι το clean master μου εμφανιζει πως δεν υπαρχει εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος και δεν μπορω να ρυθμισω οι εφαρμογες που κατεβαζω να πηγαινουν στην sd...η οποια εχει 7gb ελευθερα...

Nume de utilizator

1 Răspuns

almalibre94

αυτο το προβλημα με το ακουστικο τ εχω κ εγω!κ δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν χρησιμοποιω την καμερα και μετα με καλουν, δεν ακουω τιποτα!με επανεκκινηση λειτουργει κανονικα!αυτο μεχρι τωρα ειναι τ προβλημα ομως κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενη!και σε σχεση με το galaxy s2 ας πουμε, ειναι πολυ καλυτερο και σε αναλυση και σε καμερα!μπροστα και πισω!

1 Comentariu

minos21

αρχες σεπτεμβριου δεν μου εβγαζε πληκτρολογιο να γραψω και αναγκαστηκα να κανω ολοκληρο format..

Nume de utilizator