Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
VagosXar

γεια σας παιδια...ενα φιλαρακι πουλαει το iphone 4 16gn γυρο στα 150ευρο.....εχει ιος7 αξιζει να το παρω ή θα κολαει...ας μου απαντισει καποιος...!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

katsampu

Καλησπέρα, ασφαλώς και έχει iOS7 update. Έχω το ίδιο και παίζει μια χαρά. Δεν κολλάει καθόλου. Εγώ το έχω 2 χρόνια και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

4 Σχόλια

VagosXar

μου ειπε 150 ευρο με καινουρια μπαταρια...16gb και το εχει 2 χρονια..δεν ξερω τη να πω...να το παρω ή να αγορασω ενα samsung galaxy ace 2...που απο οτι βλεπω εχει πιο καλα χαρακτηριστικα...

katsampu

Φίλε η γνώμη μου είναι να το πάρεις. Καμία σχέση με Android κινητά. Βέβαια επίσης σημαντικό είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται, αν το έχει χτυπήσει, τι χρήση του είχε κάνει κτλ. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

VagosXar

αγρατσουνιστο ειναι..ειχε καμια 5 εφαρμογες....τιποτα παραπανω...απλα σε καπιους κολαε το ιος7 απο οτι εμαθα... :/

katsampu

Όχι, δεν κολλάει. Ίσως είναι λίγο πιο αργό από το iOS6, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κολλάει. Η γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ ποιοτικό τηλέφωνο, καμία σχέση με android τηλέφωνα. Μετά από 2 χρόνια χρήσης μόνο iphone θα ξανάπερνα αν το ανανέωνα. Απλά δεν βλέπω το λόγο να το αλλάξω, είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Οπότε η γνώμη μου είναι να το πάρεις. Θα καταλάβεις ότι αξίζει τα χρήματά του.

Όνομα χρήστη