Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sakiskaradedos

γεια σας.το iphone 4 8 GB λειτουργεί στα 800 Mhz ή στο 1 giga και επισης θα είναι γρηγορο με τα σημερινα δεδομένα?Αξιζει η αγορα του με κοστος 350 ευρω?

Όνομα χρήστη

6 Απαντήσεις

davidd

ειναι τελειο κινητο δεν θα το μετανιωσεις

Όνομα χρήστη
dhimhitrhis

Καλησπερα και παλι Σακη..λοιπον γυρω στα χρηματα που δινεις (ελεγξε ομως την διαθεσιμοτητα στα καταστηματα εδω αλλα και ποτε το θελεις) κατα την αποψη μου εχουμε και λεμε..
(1)..''Ξεχνας'' οχι μονο το Apple iPhone 4 8GB αλλα και το Apple iPhone 4S 16GB..
(2)..Στα χρηματα λοιπον αυτα,η καλυτερη αγορα (και απο διεθνεις κριτικες) ειναι το LG Optimus G E975,δες εδω τις αξιολογησεις των χρηστων --- https://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html --- και μια συντομη αντιπαραθεση με το 4S εδω --- http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4941&idPhone2=4212
(3)..Επισεις μια δευτερη πολυ καλη αγορα ειναι το LG Nexus 4 E960..ειναι κατω απο τα λεφτα που δινεις,δεν εχει ομως LTE (δεν ειναι και τιποτα ''τρομερο'' αυτο) και 16GB αποθ. χωρο (μια χαρα για λογικη χρηση),τωρα για κατι stock Android και ποιο γρηγορα updates εγω δεν δινω καμια σημασια για κινητα γυρω στα 350 Ευρω που υπερκαλυπτουν το 90%+ των χρηστων..αλλα αλλο εγω και αλλο εσυ..δες και μια συντομη αντιπαραθεση εδω --- http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5048&idPhone2=4941 --- και τις αξιολογησεις των χρηστων εδω --- https://www.skroutz.gr/s/2911050/LG-Nexus-4-16GB.html --- και..
(4)..Οσον αφορα τις τιμες - διαθεσιμοτητες αλλαζουν σχεδον καθε μερα..προσφατα ακουστηκε για σημαντικη μειωση τιμης του Nexus 4 στο εξωτερικο,για εδω δεν ξερω τι θα γινει και ποτε..οποτε εσυ πληρωνεις,εσυ αποφασιζεις τι και ποτε θα κανεις την αγορα...

5 Σχόλια

sakiskaradedos

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για το χρόνο σου θα κανω ερευνα πανω σ αυτα

dhimhitrhis

...ο ελεγχος ειναι επιβεβλημενος και απαραιτητος φιλε Σακη για οποιαδηποτε αγορα και οποιοδηποτε ποσο..αν θελεις γραψε μας σε παρακαλω τι αποφασισες...

sakiskaradedos

Η αλήθεια είναι ότι το iphone 4 μου αρέσει πολυ σχεδιαστικά ποια θα μπορούσε να είναι τα θετικά όσον αφορά αυτή τη συσκευή ? Το 1 giga θα μπορούσε να φορτώνει γρήγορα σχετικά ΤΙΣ σελίδες ?αυτο με απασχολεί αρκετά σε αυτή τη συσκευή

dhimhitrhis

...αν μετα τις αναλυτικοτατες απαντησεις που πηρες απο ολους μας καθως και την ερευνα που εκανες,οι αποριες σου ειναι αυτες,εγω προσωπικα σου ευχομαι..καλοριζικο το νεο σου Apple iPhone 4 8GB.

sakiskaradedos

Σας ευχαριστώ παιδια ακομα τ σκεφτομαι μεχρι την τεταρτη

Όνομα χρήστη
Silrilma

Η Apple θα ανακοινώσει ότι θα σταματήσει τη γραμμή παραγωγής για τη σειρά 3G και 4. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κάποια στιγμή στο μέλλον να σταματήσει και η υποστήριξη. Ανατρέξτε σε καλύτερα-νέα μοντέλα της εταιρίας και καλό είναι να περιμένετε σχετικές ανακοινώσεις. Σίγουρα θα υπάρχουν μειώσεις τιμών στα παλαιότερα smartphones, αλλά μη βιαστείτε να αγοράσετε κάτι για το οποίο αργότερα δε θα σας χρησιμεύει και πολύ....

Όνομα χρήστη
sakiskaradedos

Μεχρι 350 ευρω αλλα αν κ το iphone 4 είναι ένα πανέμορφο τηλέφωνο με απασχολεί λίγο αν θα κολαει στο κατεβασμα με αυτο τον επεξεργαστη οσο για το χωρο λιγο με απασχολει .τι προτεινεις dhimhitrhis με αυτα τα χρηματα?

Όνομα χρήστη
dhimhitrhis

Καλησπερα Σακη..η απαντηση ειναι απλη και ξεκαθαρη..οχι για 350 αλλα ουτε για 250 δεν αξιζει.Αν θελεις καποιες επιπλεον αποψεις για κινητα που εχεις πιασει στα χερια σου και θες καποιο - καποια να αγορασεις,πες μας σε παρακαλω μεχρι ποιο ποσο διαθετεις...

Όνομα χρήστη
ed_stark

Η ισχύς του επεξεργαστή, όπως μπορείς να δεις πατώντας το πεδίο τεχνικά χαρακτηριστικά από τη σελίδα του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου στο Skroutz, είναι 1 GHz (= 1000 Μhz).

Όνομα χρήστη