La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
alex.tr.18

Αξίζει η αγορα του iphone 4 τωρα , γιατι βλεπω σιγα σιγα και αρχιζει να καταργειται χτες ηταν σε 12 καταστηματα σημερα σε 6.. ευχαριστω πολυ!!

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

giorgosspr

εγω ειχα παρει το i-phone 3GS μετα απο προσφορα οταν βγηκε το 5 μολις 189 ευρω.. πιστευω οτι θα ξαναγινει με το 4 κ το 4s οποτε θα περιμενω.. δν υπαρχει λογος να δινουμε τρελα χρηματα για κινητα μονο κ μονο για επιδειξη! Προτιμω να παρω λαπτοπ με 600 + ευρω

Nume de utilizator
DimitrisChaz

Πρώτα-πρώτα και μόνο επειδή είναι 8GB δεν αξίζει. Τα 8GB είναι πολύ λίγα.
Επίσης, όταν βγαίνει το 5S και το 5C, το iPhone4 με 8GB κιόλας είναι σα να παίρνεις το μικρό παραπεταμένο τους ξαδελφάκι (ούτε καν αδελφάκι).
Βλέποντας ότι για παράδειγμα το iPhone 3 δεν πήρε την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, μάλλον το iPhone 4 είναι το επόμενο στη σειρά για να πάψει να αναβαθμίζεται.

Αν δεν έχεις το απαραίτητο budget για κάποιο από τα νεότερα iPhone τότε απλά πήγαινε σε μία άλλη android ή windows phone λύση η οποία θα καλύψει μια χαρά τις ανάγκες σου.

1 Comentariu

katsampu

Νομίζω πως όλα εξαρτώνται από την τιμή. Έχω το τηλέφωνο 2 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και βέβαια, το iOS7 είναι μια χαρά λογισμικό για τα επόμενα 2 χρόνια.

Nume de utilizator