πηρα προσφατα τα razer kaira for xbox συνδεδεμενα με series x αλλα ηθελα να συνδεθω και με pc θα κανει αυτο αν εχει καποιος την ιδια εμπειρια με εμενα;ή να παρω κατι αλλο;
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
πηρα προσφατα τα razer kaira for xbox συνδεδεμενα με series x αλλα ηθελα να συνδεθω και με pc θα κανει αυτο αν εχει καποιος την ιδια εμπειρια με εμενα;ή να παρω κατι αλλο;
2 Răspunsuri
Εμένα συνδέεται. Κάνει δουλειά
2 Comentarii
Καλησπέρα. Έχω χρησιμοποιήσει ps5 controller σε Nintendo switch oled και επίσης σε PC. Είναι πολύ εύκολο. Απλά αν το θες για Nintendo switch , πας πρώτα στις ρυθμίσεις και στην επιλογή για Pro controller το βάζεις σε φάση on αν θυμάμαι καλά. Μετά συνδέεις το usb 8bitto στη θύρα του Nintendo . Εκεί συνήθως βλέπεις ένα λαμπάκι επάνω στο usb αν δεν έχει ανάψει πατάς το ανάγλυφο κουμπί που έχει πάνω του. Έπειτα παίρνεις το ps5 controller, πατάς παρατεταμένα το home button ( PS Button) και ταυτόχρονα το create button . Θα δεις να αναβοσβνει η μπάρα του controller και πατάς πάλι το ανάγλυφο κουμπί του usb να κάνει την σύνδεση. Με το που γίνει αυτό παβει να αναβσβινει και είσαι έτοιμος. Για pc στη πλατφόρμα STEAM το συνδέσαμε με τον κολλητό μου πηγαίνοντας στην επιλογή controller και κάναμε το ίδιο.