Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tolinio7

Καλησπέρα.
μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μετά από αρκετό καιρό δεν μπορεί να συνδεθεί με dual shock 4 ενώ πριν συνδεόταν κανονικά?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Sotiris_Gk_Nik

Πρέπει να τον βάλεις πάλι σε pairing mode και να τον βάλεις ξανά σε σύζευξη με τον adapter πιέζοντας το SHARE + PS μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει πριν κάνεις pairing με το adapter δηλαδή επιβεβαίωσε ξανά όλη τη διαδικασία που έκανες αρχικά.

6 Σχόλια

Tolinio7

Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά

Tolinio7

Φίλε μου τελικά δεν μπορούσε να γίνει σύζευξη όπως μου είπες αλλά του έκανα αναβάθμιση λογισμικού όπως είδα στο ίντερνετ και τώρα συνδέεται μια χαρά. Το γράφω μήπως το δεί και κάποιος άλλος και βοηθηθεί.
Ευχαριστώ

Sotiris_Gk_Nik

Αναβάθμιση λογισμικού του ανταπτορα ε; Καλά έκανες και το ανέφερες γιατί δεν το είχα σκεφτεί κάν. Τελικά μάλλον εσύ βοήθησες εμένα ?. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Καλή συνέχεια.

Tolinio7

Να είσαι καλά.
Επίσης μήπως ξέρεις αν θέλω να συνδέσω και δεύτερο μοχλό πρέπει να έχω και άλλο ανταπτοράκι ή γίνεται με το ίδιο? Ευχαριστώ.

Sotiris_Gk_Nik

Απ'όσο ξέρω με κάθε επιφύλαξη αν θες ταυτόχρονα 2 χειριστήρια θες δύο ανταπτορες. Αλλιώς αν το θες για δεύτερο ανταλλακτικό χειριστήριο απλά το σεταρεις.

Όνομα χρήστη